reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku piekna szatka...ja sie na szyji wiaze,tak?
Ja mialam zwykla dla mlodego kwadratowa i tez wyszywane napisy na zloto:)

Lubiczanko 1kg na dwa dni to duuuuuuuzo!powinno 1kg na tydzien ubywac...tak przepisowo niby;-).
Ja wczoraj mialam 56kg a dzis 57...ale objadlam sie pizzy u kolezanki.....se mysle raz kozie smierc...a taka pyyyyyszne zrobilaze nie moglam sie oprzec:-p

A my po spacerku z Igorkiem,byliśmy na miescie i nad morzem.Fajna pogoda:-)Zaraz ma przyjsc znajoma na kawke,wiec szybko czas zleci.
Miłego popołudnia.

My na krótki spacerek się wybrałyśmy, bo Anię bardzo pupcia boli, a płacze tak bardzo przy myciu, że znowu zasnęła.... Wczoraj poszła spać o 21, więc w simie nie tak najgorzej po 1,5 godzinie spania w dzień. Męczy ją to odparzenie. Wypróbowałam wszystkie znane mi sposoby i wcale nie jest lepiej...

Asienko a probowalas clotrimazolum ?pamietam jak szym byl maly to m sis mi przyslala go z PL i do tego jeszcze Alantan+....Pani w aptece doradzila wtedy zeby clortimazolum na noc smarowac i rano,cienka warstwe a w dzin poz mianie pieluszki alantanem.Daw dni i nie bylo sladu po odparzeniu...wiec polecam.
nawet ostatnio kolezance zamawialam tutaj te masci,szybko doszly...zamiawialam w srode wieczorem a w piatek rano miala..
Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci

Witam

Ja dzisiaj pojechałam po Antka do szkoły i zupę zapomniałam wyłączyc :baffled:
Dobrze,że na małym gazie była,ale pół wyparowało :-D
Szczęscie,że chaty nie podpaliłam.:nerd:

Tak to jest jak się ma łeb w chmurach :szok:

AsieńkoR dobrze radzi ewelcia :tak: tylko nie trza ściągac specjalnie bo w aptece kupisz canesten maśc,to jest to samo co clotrimazolum ,w zasadzie to jest clotrimazolum tylko nazwa inna,do kupienia w każdej aptece:tak:

reklama
AsieńkaR - dokładnie takim kremem smaruj to odparzenie.

AsieńkaM - dziękuję, u nas wszystko w porządku. Ze spaniem mam tylko problem, bo budzę się w nocy i potem zasnąć nie mogę, kręcę się czasami i ze 2 godziny. Ale poza tym, to w porządku. Pracuję jeszcze, bo mam nadzieje, że załapie się na macierzyński. W przyszłym tyg. przylatuje moja córcia, to podejdziemy do Socialu dowiem się, czy się na niego załapię. Jeśli tak to co i kiedy mam złożyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry