reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wieczorek minał miło w towarzystwie:-),Igorek po kapieli odrazu odleciał spać.Teraz siedze i wcinam pomarańcze.
Barmanko udanej wizyty u Gp.
Lubiczanko oj idziesz jak burza.Super.:tak:
Dobranoc.Spokojnej Nocy życze.

Katrina piję tylko jedną kawusię dziennie.. Wiem że to wynik braku magnezu i potasu, na chwilę obecną już biorę 2x aspargin, ale sama nie chce sobie dawki podwyższać, wiadomo lepiej jak zrobi to lekarz.

Anineczko, wiem o tym sposobie, a właściwie m wie lepiej bo zawsze go budzę by mi pomógł pozbyć się skurczybyka. Ale co mi z tego jak po paru sekundach gdy ból odpuści skurcz wraca z powrotem. By pozbyć się na dobre skurczu najbardziej pomaga mi spacer po pokoju:/ A Ty brałaś jakieś dodatkowe witaminy? Jakie, jaką dawkę?

witam wszystkich ponownie! bylysmy kilka tyg w Polsce. ale tam zimno bylo... a potem snieznie.
teraz wrocilam i pierwszy raz ciesze sie z pogody w irlandii :) jak tu cieplo :D
a wszystkim tu obecnym cudownego dnia zycze!!!!!

Witam się:-)
Boszsz...chyba jakieś przesilenie wiosenne mnie dopadło bo nic mi się nie chce,prócz spania,ciągle chodzę nabuzowana jak meserszmit:crazy:,wsio mnie wkurza,masakra jakaś:wściekła/y:Jakieś doły mam i w ogóle nie do życia jestem:baffled:
Mój P był wczoraj na tym spotkaniu w sprawie chrztu Matta,w kościele i mam w związku z tym pytanie do mam,które tu chrzciły swe pociechy...
Mamy miec ze sobą jakąś białą rzecz,którą w odpowiednim momencie trzeba będzie dziecko otulic na znak niewinności i przynależności do Boga:eek:P mówił,że to może byc jakiś biały kocyk,sweterek czy cuś i nie wiem w sumie co mam miec:confused:Mam szatkę,taką jak się w Polsce używa,ale to nie o to chodzi ponoc:baffled:To kiedy i jak użyję szatki i o co biega z tym otulaniem:confused:
Chrztów będzie 7 w jednym czasie,w tym jedna rodzina z dwójką dzieci,więc 6 rodzin...Trochę to potrwa...Jak ja Matta utrzymam w ryzach tyle czasu?:szok::baffled::-D

Hejka

Ja zupine kończe gotować, potem lazanie będe robić.

Asienka_r a
z czego Anulka ma to odpażenie??
Tichonek my mielismy tez tylko białą szatke taką jak w Polsce i ksiądz położył na Zuzi i było dobrze. Irlandczycy mieli kocyki. U nas tez było 6 chrztów, ale poszło sprawnie. Nie było tak jak w Polsce, że cisza ma być, dzieci wierciły się, gaworzyły, ksiądz nawet mówił, że jak dziecko głodne to nakarmić bez zkrępowania, bo to przeciez malutkie dzieci.
Barmanka oby skurcze przestały Cie nękać.
Katrina a jak ty się miewasz??

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonku a moze wystarczy ta szatka?oni tutaj nie maja chyba szatek wiec klada na dzieciatko kocyk,swetrek(coc bialego)a my mamy szatki....jak sie myle to pewnie zaraz mnie ktos poprawi;-)

Barmanko
na ja bralam magnez jak mnie skurcze lapaly..rowniez m w nocy budzilam sieby mi pomog sie bozbyc gada:baffled:
Tichonku kiedys ten chrzest?pisalas ale juz mi wylecilo....chyba jakos niebawem?>

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry