reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka ja jak sie jednego dnia obzarłam to miałam 0,5kg na plusie i teraz uwazam:tak:a tak wogóle to my jutro do Waterford do szpitala z Kaśką ale Bangela dzieci odbierze:tak:

reklama
Kobietki czy ja dostanę tutaj nadmanganian potasu?? jeśli tak to jak się nazywa po ichnijszemu. Walczę z odparzenie u Ania takim, że masakra. W dodatku moje dziecko usnęło:eek::confused2:, prawie rok nie sypia w dzień a tu masz....

Lubiczanko racja,dzieciństwa sie nie powtórzy.:tak:
Kawke drugą spijam i ogladam swoj serial.M pojechał do sklepiku.Za niedługa ma Aniaa przyjsc z familia.
Zmykam.Miłego wieczorku.

a szym tez ma doopinke odparzaona,ale na "policzkach":-D...ma takie lekko czerwone i suche...gamon jak robi kupe na nocniku to siedzi tam z 15min,narobil full a potem rusza sie na tym nocniku i czasami cala dooopa wysmarowana:baffled::sorry:

Tichonku sliczny Matt....a jki sprytny;-)
Lubiczanko to nie zebranie bylo...musialam tylko forme wypelnic...tzn dane rodzicow,dziecka dane,nr.telef.adres,dane lekarza...ale chyba na darmo:sorry::cool2:
Biola zdrowka dla Xiebie zycze...dasz rade!

jakas wypompowana sie dzis czuje...mialam synka kolezanki przez 3,5h...dobrze ze dosc grzeczni byli...
zrobilam dla mlodego zupe pomidorowaz,jadl miche a pozniej mowi ze chce jeszcze bliny..wiec i bliny smazylam..nawet pozl zjadlam ze smietana i z cukrem:-p:zawstydzona/y:

Ewelcia-dlaczego na darmo????????????????
AsieńkoR-oby nie na chorobę się pospała(tfu tfu)...u mnie każde nadplanowe spanie u każdego jednego to choroba murowana:(w aptece na pewno dostaniesz puder johnson&johnson)
Kobitki doszłam do -16kg....z górki teraz:tak::-D

Ostatnia edycja:
hejka melduję się :)
Czuję się dobrze, w sensie fizycznym. Po pracy próbuję ogarnąć młodego, boszzz ile on energii ma:confused2: na kompie gówniarz nie da posiedzieć :cool2::-D a ja jak na złosć coś sobie wymyśliłam że chcę porobić i potrzebuję kontaktu z allegro ;-)
Poza tym doba mogła by być dłuższa, albo junior mógłby chodzić spać po 6 :laugh2: to może wtedy bym się wyrobiła ze wszystkim. Ale od jutra już wolne więc pewnie nadrobię zaległości.
Jutro mam wizytę u gp, nie mogę się jej doczekać, mam nadzieję że doradzi mi coś sensownego bo tak bardzo dokuczają mi skurcze nóg że wierzcie mi czasem z bólu mam ochote odgryźć sobie nogę :cool2:

reklama
Wykąpałam ją w krochmalu, zobaczymy, no masakra jakaś, a histeria jaka dzika...

Lubiczanko no mówię Ci w szoku byłam, jak padła, ale gorączki nie miała, chyba ją ta pupcia tak zmorzyła... i gratuluję kolejnych zgubionych kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry