reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Tichonku super foty widać że mały jest busy chłopak:)
Marta to super że ten list przyszedł.
Biola ja też sobie wynalazłam ćwiczenia, i będe w domu robić żeby do formy wrócić. Bo siatkówka raz w tygodniu to za mało:)
Anieczko ja tez mam ostatnio lenia:)))
Zmykam odrabiać lekcje z hiszpana:)

reklama
padam, głowa boli, brzuchol boli. Dobrze, że dzisiaj obiad gwizdany, P zje jaja sadzone a my makronik z serem białym.

Wizyte miałam zapisaną na 10:15 a do gabinetu weszłam dopiero 11:25. Na piatek umówiłam Zuzie na ostatnie szczepienie, ale to szybko idzie od kiedy zatrudnili nurse.
Ale akcja dzisiaj była w poczekalni. Mała zawsze zaczepia inne dzieci i sie chce bawić no i przyszła chinka z synkiem w podobnym wieku co moja i sie bawią i w pewnym momencie ten mały chciał dać buziaka Zuzi:szok: i był juz blisko ale go odepchnęła:-D

Zuzie też zęby troche dokuczają bo ślini się i ciągle smoka chce a przez to ma naokoło ust krosteczki.

Tichonek śliczne zdjęcia, silny chłoptaś

tichonek Matt CUDO!!!!:-)
anineczko no własnie chyba w dobrą godzine napisałam:tak:ja własnie byłam u GP 4 tygodnie temu spytac czemu tak długo no i list przyszedł:-)

ja tez mam dzisiaj lenia:sorry:ale ogarnęłam chate:tak:a co do obiadu to nie musze sie wysilac,ja cos tam skubne a dzieciaki wszystko zjedzą:-DK nie ma to mięcha nie musze robic:sorry:

Myślałam, że wizyta minie szybko bo ja tylko po recepte i w drodze powrotnej wstąpie do Ani i dziewczynek, a tu nici z planów.
Zuzia zjadła zupkę i teraz leży w łóżeczku, a ja mam chwilkę spokoju.

Smyk mój mały wstał,zjadł obiadzik.Teraz sie bawi na nowej macie,ktora od tatusia dostał.:tak::-)Przewraca sie z
brzuszka na plecki.Kurcze pogoda dzis taka sobie.
AsienkoM oby przestało bolec.

Aaniu-jestem,jestem:sorry:
Tichonek-ale Ci kawaler rośnie-cmok 9cio miesięczniakowi:*****
Biola-polecam zumbę...w jakimś fitness też,bo w towarzystwie raźniej,a przecież nikt od razu nie znał wszystkich kroków
Marta,AsieńkoM-polecam 14tą piosenkę w tych układach każdy osobno(play i 3stronka-tzn nie class,nie party tylko 3cia opcja):tak:
Asieńkom-hahaha:-Da co tam do Zuzi jakiś chłop z dziobem będzie leciał:rofl2:
Aaniu-no brawo Lenusi-o jaki to musi być rozkoszny widok taki szkrabek pomykający na pupce:)))
Gliwa-no Waszemu Synusiowi to dobrze:)))
Ewelcia-i co w przedszkolu?Jak na spotkanku?
No...a ja obiad-rybka i ziemniory pieczone(dla mnie znów mój ryżyk:/),chata ogarnięta,pranie zrobione(choć 2kolejne czekają:/)zumba zaliczona,ćwiczenia na brzuch też(fajne znalazłam:)))i...nie mam dziś humoru jakoś:/

Lubiczanko ty to busy jesteś...ja tylko kuraka do rozmrożenia wyciągnęłam dopiero..a reszta w lesie :confused2:
No ale od wczoraj mam pierwszą @ po porodzie i chodzę do tyłu :eek:

Tichonku no jaki młody zajęty nowymi umiejętnościami.
Buziak na 9 miesięcy :-)

MartaF ooo to dobrze,że byłaś podpytac.A co Oliwce dolega,że okulista wskazany?

AsieńkoM śmiechu pewnie było co niemiara.

reklama
Boze dziewczyny umieram od rana mnie mdlilo a teraz rozlozylo na maxa:(nie mam sily na nic nawet wstac z lozka jest zle buuuuuuu ja chce tu mame....r idzie do pracy na 4 jak ja zajme sie dziecmi;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry