reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
biola i ja i lubiczanka pisała:tak:

a ze obciach? hmmm dzieci sie ze mnie smiały,cięzko jest dorównac trenerom:tak:ale dzisiaj dałam rade i 2 razy po 20 minut poszło:tak:a dzisiaj szymek mi sie uczepił nogi i krzyczał mama nie rób tak!!!!i tyle było z zumby:sorry2:

Hee marta to prawie kazdy kto idzie to nie dorowna trenerom,ale po to oni wlasnie tam sa zeby takich jak my nauczyc,:)trzeba by bylo zobaczyc mojego kacpra jak boki zrywa :)

Biola zdróweczka dla Was, a czego to tak trzeba czekac długo na wizyte u specjalisty
Aniaa gratki dla Lenki, zdolniacha
MartaF a to dajesz z zumbą, ja to narazie tylko ze 20 minut poćwiczyłam wczoraj i dzisiaj, bo na więcej nie miałam siły a jeszcze na dodatek @ mam.
Tichonek, Barmanka a wy gdzie sie podziewacie??

Dobrej nocki życzę

asienka moje pierwsze 20min były komedią:-Dmyliłam kroki i dzieci miały ubaw:-D

co do specjalistów to moja Oliwka na okuliste czeka 1,5 roku:wściekła/y:chyba pójde i zapłace w niedziele bo są tanie testy w centrum handlowym:tak:

moje dzieciaki dopiero spac poszly:szok:no tak bo brak kontroli:confused2:

reklama
Hejka
Ale pogoda, szaro, buro, popaduje, wieje a ja na 10:15 mam wizyte u gp.:baffled: Tak mi sie nie chce iść i jeszcze Zuzie ze soba ciagnąć. No cóz jak mus to mus:sorry:.
Zuzia ma sie lepiej, katar zrobił się mniej gęsty ale zaczął spływać do gardła i co jakiś czas mała musi go odkaszlnąć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry