reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczynki:)generalnie przeprowadzamy się za miesiąc(bo tutaj landlord wolał żebyśmy przemieszkali depozyt zamiast oddawać nam kasę-co i tak wolę bo spokojnie pomaluję co trzeba:)),ale depozyt mamy zapłacony i domek czeka...Pomaleńku będę pakować co trzeba i luzik:)chatka jest w Cashel,ale w centrum...i ma ogród:-)sypialni jest 5(4na górze 1na dole)2salony(jeden telewizyjny,drugi z kominkiem bez mebli,który dzieciom przystosujemy:)))..niestety nie z dafta,więc fotek brak...ale porobię,wkleję:)
AsieńkoM-ja na początku też czekałam na drzemki juniorów,teraz pastrzą jak się mama wygina:))))

reklama
Witam się;-)
Zrobiona a raczej zagotowana jestem więc czasu nie mam zbyt:-DKotleciki,bigosiki i takie tam...
Lubiczanko super wieści,podeślij mi swoją dotychczasową chatkę bo ja też chcę się przeprowadzic:angry::-D
Biola Matt teraz waży 9600g i ma 77cm:tak:A Nikuś jak na swój wiek jest w sam raz:tak:
AsiańkoM ale Zuza popyla:szok::-)Suuuper!Pamiętam jak dziś gdy się urodziła a tu już tak śmiga:-D
Matt uskutecznia raczkowanie....do tyłu:eek:Po mamusi to ma bo ponoc ja tylko do tyłu śmigałam a potem już stanęłam na nóżki:-D
Do miłego...

Tichonku a kiedy zamierzasz wyjść z kuchni??? hihi, wiem, ze to impreza jak ta lala,a le wiesz, nie będziesz miała potem siły. Ania też sporo czasu raczkowała do tyłu, potem już poszło gładko i w niecały miesiąc potem już zaczynała chodzić

Asienko_r ciężko jest bo jak Matt nie śpi to niewiele mogę zrobic,drze się,żebym przy nim siedziała:sorry:Więc szybko coś robię jak ma drzemkę,ale już praktycznie skończone,tylko w piątek sałatki i coś tam jeszcze...Ale zaś muszę naczynia poszykowac,garnitury dla chłopaków poprasowac i takie tam bo w sobotę to już nie będzie wcale czasu:sorry:Więc ciągle coś,poza tym chrzestny z dziewczyną będą u nas już w piątek więc spanie im zorganizowac trza...Zawsze coś do roboty się znajdzie:sorry:
Lubiczanko a propos wpisu w blogu...pomyśl,że ja mam 12 kilo jeszcze:confused2:

Lubiczanko no to super,jak bedziesz miala fotki nowego domku to sie pochwal.:-)
Tichonku przygotowania ida pełna para.Mateuszek bedzie miał swoje świeto.:tak::-)
Kawke spjam,bąbelek własnie sie obudził po drzemce.

Tichonku w sumie masz rację, jak Matt mało śpi to nie za bardzo masz jak i kiedy, ech. Ja dopiero teraz jestem w miarę zorganizowana, bo Ania jak robię w kuchni to jest ze mną i mi pomaga, już ją mogę chociaż na chwilkę zostawić samą.

Nie,no Matt teraz śpi suuuper:tak:Rano 1h40 minut lub 2 godziny i popołudniu albo 40 minut albo też 1h40:-)i właśnie wtedy coś robię:tak:No ale poza tym jeszcze obiad trza zrobic,Radka zaprowadzic,odebrac ze szkoły w międzyczasie,jakieś prania i tak czas spyla,że nie wiem kiedy:sorry:Odkurzam wieczorami jak P jest po pracy bo Matt się boi odkurzacza,wszystko pod niego robione:-D

...Przecież jak to przeczytałam to mało mnie krew nie zalała:wściekła/y:
Co dalej z rodzicami Madzi? "Wszystko jest już gotowe" - Wiadomości - WP.PL
Wygląda na to,że trzeba dzieci tak traktowac jak pani W.i będziemy miec wspaniałe życie:no::wściekła/y::crazy:

reklama
witajcie

Tichonek - ja też myślałam, ze coś mnie trafi. Dziewucha świadomie wszystkich w błąd w prowadziła, czym naraziła Państwo na takie koszta - wyliczono, że to ok. 400tys. złotych i co???? kto to ma zapłacić???
A Ty spróbuj nie zapłacić podatku na przykład... nie mówiąc o tym, ze o załatwieniu pracy czy miejsca do mieszkania można zapomnieć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry