reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanka tez mam taką tortownice, co wymieniam spód na forme babki, dobra jest.
Madbebe oby szybko zeszło to co wyskoczyło, mi dzisiaj jakis lekki zajadzik wyskoczył a naprawde już nie pamiętałam kiedy miałam, jeszcze gdzies tak w gimnazjum:baffled:
Biola zdróweczka dla synusia

Też właśnie dzisiaj myślałam o Anii, dawno zaglądała.

reklama
Barmanka - przy atopowym zapaleniu skóry zdarza się, że np. uszka sprawiają wrażenie takich naderwanych. Alinka jak była mała to tak miała. Smarowałam jej to Oilatum Face Cream i bardzo ładnie i szybko się wygoiło. Może spróbuj. U dzieci alergicznych atopia może przybierać różne formy, może i u Ciebie ten krem zda egzamin.

Hello
Madbebe a miałam Ci pisać żebyś kupiła ten plaster Compeete czy coś takiego one są rewelacyjne- no ale już sobie poradziłaś:)
Barmanko a no zęby ok, w ciągu miesiącą bardzo mi się przesunęły i prostują sie jestem w szoku!!:)
Biola zdrówka dla synusia.
Dobranoc

Ewelcia, a nie mam pojęcia czy ten sizal był w sklepie po 2e, nie zwróciłam na niego uwagi w zeszłym roku... Teraz go jeszcze nie widziałam (przynajmniej u nas nie ma), ale będę się rozglądać.

Asienka, ja w Pl miałam taką tortownicę z wymienianym wkładem i masakra była :baffled: najgorzej jak się coś z galaretką na wierzchu robiło, wszystko przeciekało. Jakaś taka nieszczelna była, albo ze starości szpar dostała :sorry2: A że mnie tutaj jakoś z wypiekami jakoś przycisło i akurat byliśmy w Ikea więc kupiłam tą, ale luksusów się nie spodziewałam. A tu proszę - tak miło mnie zaskoczyło :tak:

Katrina, a czy Twoja Alinka też miała skazę białkową? U nas nikt oficjalnie nie powiedział że Marcel ma AZS.. wiem że często skaza przechodzi w atopowe. Dzięki za cynka o kremie, jeszcze go nie próbowałam. Teraz chcę wykorzystać te próbki maści z apteki, jak nie pomoże to kupię to Oilatum. A powiedz mi od którego miesiąca/roku życia jest ten krem?

KAmcia, to super że jesteś zadowolona z efektów! Wg Twojej dentystki jak długo będziesz miała aparat na ząbkach?

Dobra zmykam do łóżka, bo raz - czuje że mi nieźle stopy napuchły, dwa - lodów mi się chce :cool2: a wiem że w zamrażalniku mam pyszne
005149c9.jpg

a tu kurcze post z żarciem przed jutrzejszym badaniem w szpitalu :growl:

Hejka.Dzis wstałam razem z męzulkiem,śniadanko mi przygotował.Razem zjedliśmy:-)
Barmanko Aniaa na neta nie wchodzi dlatego nic nie pisze.:no:
Miłego Dzionka.

Witam:-)
Ewelcia,coś Ty?! Przecież wczoraj rano posta napisałam:-D
Czasu nie mam bo Matt marudzi okropnie,nie da mi na krok odejśc od siebie,Wczoraj byliśmy u lekarza i Matt oraz Radek osłuchowo super.Radek dostał wziewy bo za długo kaszle a Matta mam wziąc na przeczekanie bo kaszle od spływającego kataru a jakby się pogorszyło to mam receptę na antybiotyk,ale nie wykupiłam na razie bo ja daleka od podawania antybiotyków:sorry2:
Barmanko jak ja byłam mała to mi ciągle uszy pękały a nie miałam żadnej skazy białkowej czy innej alergii.Tuż przy płatku usznym,tam gdzie ucho przyrasta do głowy:tak:Zawsze lekarz mówił,że to brak jakiejś witaminy i pamiętam,że mi mama jakąś taką białą pianką psikała to miejsce i szybko znikało,by za jakiś czas znów się pojawic:sorry2:Aż z tego wyrosłam po prostu:sorry2:
A badanie cukru,nie takie straszne,dobrą kanapkę na koniec dostaniesz:-D
No i popisałam,już maruda się włączyła,a jakie ma gile:szok::baffled:

Bry piątkowo
Po siódmej Ania się zaczęła budzić z płaczem, bo zaczęła kaszleć, jakby jakaś flegma jej zalegała:baffled::-(, ma 37,5, co w jej przypadku jest oznaką osłabienia. Mam nadzieję, że nic się z tego nie wykluje. Z dobrych wieści zaczęła wołać, że chce na nocnik, na razie tylko kupka w nocniku od prawie tygodnia, z siku nie zdąża, ale i tak się cieszę, że w końcu coś zaczyna się dziać:-p.

Tichonku zdrówka dla chłopaków
Lubiczanko szkoda nocki, ale może jakimś cudem uda Ci się odpocząć

Dobrego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry