reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Barmanko ortodonta wyznaczył leczenie na 2 lata, na przednich zębach widać już efekt, teraz najdłużej potrwa przesuwanie tylnych zębów:)
Tichonku to witaj w klubie , masz racje nie podawaj antybiotyków bo nic nie pomogą. U Oliviera też mówiła że to spływający katar , ale on nie miał kataru.. Potem antybiotyki nie pomogły, no i teraz wziewne bierzemy może będzie jakiś efekt...

Lubiczanko nie zazdroszcze nocki , ale dasz rade:)
Kurdę a ja chyba mam przerwe w dostawie wody, roznosili informacje tydzień temu. Tylko przydałoby sie naczynia umyć:/
CO do badań krwi ja sobie robie raz w roku, nie jest to przyjemne ale jak nie patrze na igłe i samo wbijanie to jest ok:)

reklama
Witam

Jestem jestem :-)ale brak czasu na neta raz ze Lenuska tak sie rozkrecila z przemieszczaniem sie ze oczy musimy miec dookola glowy wczoraj doszla do kuchni odwazniej juz po calym dole sobie przemieszcza sie az sie boje co to bedzie jak zacznie chodzic normalnie, a na dokladke maruda z niej straszna zeby jej ida marudzi jak cholera a dwa brak czasu wieczorem jak dziewczynki spia to ja odpoczywam sobie w towarzystwie mezowego ;-)
J mial teraz dwa dni wolnego wiec czasu na net nie bylo zbytnio,wczoraj dziewczynki do szkoly juz zapisalismy jeszcze do kilka szkol musimy jechac bo u nas w miasteczku ciezko jest sie dostac
AAAAbylismy na bilansie z Lenka wsio perfect :-)
Tichonku to my dziekujemy za zaproszenia i za uroczyste przjecie,zdrowka dla chlopcow
Margaritta milo bylo Cie poznac i Twa rodzinke
Lubiczanko jak tam pakujecie sie juz?
Biola zdrowka zycze
Barmanko powodzenia na badaniu odezwij sie na gg

Uciekam wziasc sie za obiad,milego dnia zycze

AsieńkoR-nie ma takiej potrzeby zebym odpoczywała-dziś w nocy odeśpię.Na szczęście mój organizm ma jakieś"czary-mary",ze nawet po nieprzespanej nocy on nabiera energii na cały dzień:))))oby Anulce w nic powazniejszego sie nie przekształciło.No i gratuluję nocnikowania-zuch Dziewczynka:)
Kamcia-ale Was załatwili z ta wodą...Ja bym do wiader i wanny wody nalała.A długo ma jej nie byc?
Aaniu-no jak miło Cię "widzieć":)))Pakuję się juz-a jakże...Niestety wczoraj babsko nam powiedziało,ze klucze dostaniemy dopiero na tydzień przed zamieszkaniem...czyli od nowa liczyć musze-dwa tygodnie...A ja już na kartonach śpię:baffled:
Tichonek-no ładnie Ci się chłopcy rozkładają...Buziak dla nich i precz zarazki,bakterie i insze inszości;-)
No a ja przed chwilką wróciłam z dietetycznego deserku,na który zostałam zaproszona-no cud,malina-zwłaszcza jak się jest tak stesknionym za łakociami...i obzarłam się niemiłosiernie-najchetniej teraz bym legła z bebzunem na wierzchu;))))

Zrobiłam młodej syrop z cebuli i miodu, potem poszłyśmy do sklepu i do banku, ale szalała, nie usiedzi i nie ustoi 5 minut:baffled:. Syropek wypiła, ale tylko łyżeczkę i jej ulubiony zwrot od kilku dni: innym razem wypiję i np siku zrobię, albo zjem:-p:cool2:

Hejka kobitki nikus chyba juz lepie przespal nocke :)i o 1pm mial tylko 37goraczki ale co mnie martwi to lzawiace i zaczerwienione lewe oczko i tak ma juz w2dzien,niewiem moze ta goraczka jest cos zwiazana z tym oczkiem.wzielam sie wreszcie za wyrobienie nikusiowi paszportu irl i bede miala napewno kupe pytan ale to juz na innym watku:)
No to juz sobie popiasllam super mlody krzyczy starszy cos chce :(zycie matki jest ciezkie,i niech jakis facet mi powie ze sie lezy i nic nie robi to w leb odrazu;)lece

Asieńko_r hehe,dobra Ania jest:-D
A ja wpadam się pochwalic,że Matt zaczął raczkowac:-)Do tej pory pełzał wszędzie,albo na pupie się przesuwał a od dziś zaczął raczkowanie takie z prawdziwego zdarzenia:-DTo będę miała teraz więcej czasu na kompa:baffled::-DDo tego podciąga się już wszędzie gdzie się da:tak:Bawił się u Radka w pokoju,wyszłam na moment po chusteczkę,wracam a ten stoi przy Radka łóżku i w pościeli miesza:szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry