reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka
Crazy girl dr sempka odpada:( dr kuczera z medicusa tez:( dr antepowicz super tylko ze jak ja chodzilam w ciazy to tylko gp ciezarnych mogl byc kuczera wiec niewiem moze jak barmanka pisze cos sie pozmienialo,a dr dybdowki ze slyszenia wiem ze tez jest ok i do teko jest endokrynologiem:)
Ale jestem wciekla pierwszy raz od paru dni dzieciaki mi spaly a tu o 6 rano domofon a wali tak ze umarlego by obudzil r poszedl a tu sie okazalo ze jakis sasiad nawalony zgubil klucze:(a co mnie to obchodzi ja mam ddzieci niech sobie wydzwania do kogos innego,kuzwa jak zawsze musza do nas:(no i od 6znowu nie spimy,bo dzieciaki sie pobudzily:(
Lubiczanko dawaj to zdjecie bo matywacji mi brak buuuuuhhh:(

Witam Dziewczynki:)
dziś Dzień Faceta,więc Waszym połówkom i synkom wszystkiego NAJ(mój J już przy łóżku ma śniadanko i kawusię)
Biola-no muszę aktualne zdjęcie zrobić...Momento
CrazyGirl-gratuluję z całego serca:))))
Barmanka-Twojemu synusiowi imieninowy cmokas:*
Kamcia-no to oki...nie ma tragedii:)))już jest woda?
Tichonek-brawo Matiemu!!!!Teraz tylko ścigać go będziesz

U nas nocka...długaaaa-poszliśmy spać o 21:sorry2:ale przynajmniej wyspana jestem:))))
Miłego dnia Wam Dziewczynki

Witam się:-)
Zaś Matt po nocy raczkował,wspinał się po łóżku,głową o szczebelki przy okazji waląc:eek:No nic,przeżyjemy,do tego mu czwórki idą,dziąsła jak banie,palec z ust nie wychodzi,ślina leje się litrami i katar też więc i tak nie jest aż tak źle z tym jego spaniem,wyspanam:-)P ma wolne to dosypia a ja z dziecmi urzęduję;-)
Crazy Girl gratuluję ogromnie,ja tu tylko u Antepowicz byłam w 10-tym tygodniu na USG i tyle mam doświadczenia z polskim ginekologiem:sorry:
Barmanko super,że wynik ok,dzwoniliby tego samego dnia więc masz już spokój;-)Marcelo ma imieninki?Buźki dla niego!
To i ja się pochwalę,choc nie tak spektakularnym sukcesem,ale kolejne 2 kilo za mną:-)Przy moich rewelacjach tarczycowych to i tak cieszy choc jeszcze dużo przede mną
:sorry2:Ale powolutku,do celu:-DMam czas,jeszcze 5 miesięcy;-)
Idę bo Mały japę drze i przy ławie już stoi:eek:Git po prostu:confused2:

Jesuu, jak mnie połamało, jak by mnie Schwarzenegger przeleciał :baffled::baffled:
A tu do miasta trza wyjść...kuśwa no!

Asienka, super że Zuzi przeszło.

Biola, podobno Kuczera już w Medicusie nie pracuje (info od osoby u której był gp), a bynajmniej nie prowadzi już ciąż, ciężarówki przejęła właśnie Antypowicz.

Lubiczanka, imieniny są po urodzinkach, tak? No to chyba nie dziś.. bo glutek jest z maja.. Ale i tak miło mnie zaskoczyłaś, dzięki :tak:

Tichonek jakie plany na wolny dzień mężowego?
Gratki za 2 stracone kg :tak:

Barmanko te 2 kilo to nie brzmi tak hucznie,wiem...:sorry2:Ale w sumie 18kilo i dwa rozmiary mniejsze ciuchy to już lepiej:-)Jeszcze z dyszka i będzie dobrze:confused2::errr::-D
A plany...Ulubione zajęcie mojego męża
:-p...Zakupy:sorry2::-DTrudno,kiedyś trza je robic:sorry2:

Tichonek to teraz już oczy dookoła głowy, gratki dla Matta za postępy i oby ząbki szybko wyszły;-). Zuzia to juz teraz zaczęła ściągać, to co jej się spodoba, ze stołu i blatu w kuchni. Najbardziej to nie lubie swoich palników bo jak się nagrzeją to później dłuuugo stygną i musze pilnować bo nie mam możliwości założenia bramki a krzesło już umie przesunąć z wejścia. Ale szybko załapala, że kaloryfery, piekarnik i kubki są "yś":-D
Barmanka no to dobrze, że wyniki ok:-)

Tichonek-brawo dla Ciebie!!!Kolejne kg lecą:)A ile planujesz zgubić?
Barmanka-a no po urodzinach:/A młodego i tak ucałowac mozesz,a co;)))zdrówka Tobie i niech Cię nie rozkłada:tak:
No dobra-obiecane fotki do porównania-przepraszam za fotki,ale ja nie umiem pozować i nie lubię jak sie strzela z aparatu w moim kierunku:/
dwa dni przed rozpoczęciem diety,o IMG_0952.jpgDSCF8319.jpgDSCF8321.jpgi teraz...choć ubranie tez nie odzwierciedla-najlepiej byłoby w..bielixnie;))))))))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry