reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.Mój mały codziennie rano wstaje,mleczko pije a pozniej bawi sie w łozku swoim zwierzyncem.:tak:
AsienkoM udanej imprezki.:-)
Barmanko to dobrze ze wyniki oki.
Tichonku to Matt daje czadu z raczkowaniem co,oby szybko zebolki wyszły.Gratki za zrzucenie kg.:tak:
Lubiczanko fajniutko wygladasz.
Biola wspólczuje z rana pobudki,szału bym dostała jak by mi tak ktos zadzwonił.
Dobra zmykam.

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
Lubiczanko fiu fiu fiu jaka laska. super i juz wiecej nie chudnij. bo nam tu znikniesz.
U mnie okres sie zbliza i ciagle mam ochote na slodycze, w dzien jeszcze sie opanuje ale wieczorem- wczoraj o maly wlos i siegnelabym po lodyyyyyy- ha ha no ale se zrobilam pol szklanki kislu:-D

Crazy girl gratuluje fasolinki.

Tichonku teraz jak Matt zacznie biegac to kiloski same bez diety polecá w dol:-D

Moja Oliva przebrala sie za spiacá krolewne suknie, szpilki swoje, korona i kolczyki kladzie sie co chwile na kanapie i mowi mamo ty badx ksieciem i mnie pocaluj a ja sie obudze.:-)

Ale głodna jestem, co by tu zeźreć na śniadanko?...

Tichonek, nie wal scen :-p dwa rozmiary przy zmianie ciuchów to bardzo dużo!

Lubiczanka, no ja cię własnie pamiętam ze zjazdu z tej pyzatej buziulki :)) i jakoś mi Twoja szczuplejsza wersja nie pasi :-p hihi żartuje, mówię z czystej zazdrości :zawstydzona/y::-) super wyglądasz! Normalnie jak młodsza siostra starej Lubiczanki :tak::-)

Ewlecia, tylko nie gadaj że będziesz jakiś prezent swemu staremu szykować? :sorry2: za ich zachowanie?? śmieci niech lepiej wyrzucą :evil:

Kasiuleczka, a co masz przeciwko lodom na kolację, coo?
:rolleyes2:

Lubiczanko baaaardzo widac:tak:Gratulacje!Buzia bardzo chudzieńka Ci się zrobiła:tak:O reszcie nie wspomnę:-D
Pisałam we wcześniejszym poście,jeszcze z 10 kilo muszę zrzucic czyli w sumie miałam do schudnięcia 28 kilo:zawstydzona/y:Wstyd,że się tak zapuściłam:zawstydzona/y:Tak więc jak ja na koniec rzucę moją najwyższą cyfrą wagową to padniecie ile ważyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Zresztą widziałyście mnie na zlocie w tej właśnie wadze:zawstydzona/y::no:
Ale teraz zaczynam już lubic mój ostatni suwaczek w sygnaturce
:-DTeraz czekam,żeby go pokochac...za 10 kilo:-D

Ostatnia edycja:
Ewelcia-o,jakie bojowe nastawienia:-D
Tichonek-później zauwazyłam,ale posta napisałas zanim ja skończyłam swojego:sorry2:Mówisz,że padniemy poznajac Twoją wagę?Hehe-o swojej nie wspomne...Teraz ciagle jest mi wstyd,ale za 3.5kg,kiedy waga juz zostanie osiagnieta bedę dumna z osiagniecia,więc i sie przyznać bedę mogla;)
Kasiuleczko-no cos nam ostatnio"nie idzie":wściekła/y:Mnie się okres nie zbliza(a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo)a i tak niucham co słodkiego do paszczy wsadzic.I po mimo diety(coraz mniej mojej,bo na coraz więcej sobie pozwalam)dziś wtrachnełam groszki-tak z 35gram:zawstydzona/y:Barmanko-Ty nie narzekaj i o zazdrosci mi tu nie pisz,bo pamietam Cię super dupeczkę i nie sądzę aby ciąża zmieniła cokolwiek w Tobie...a z siostry młodszej się uśmiałam;-):-D:-D:-D

Ewelcia, no bo już myślałam :sorry2:... że jakiś prezent staremu szykujesz :cool2:...

Lubiczanka, na zlocie to wiesz.. człowieka stres od środka potrafi zjeść...

Dziewczyny w Eason'ie kupię jakieś fajne książki (opowieści) dla 7-8 latki? Bo w Smyth to książek na ten wiek to pewnie nie znajdę, co?

Witam

Lubiczanko wow ale laska z Ciebie juz wiecej nie dietuj sie...bravo dla Ciebie za wytrwalosc i ze osiagnelas swoj cel
Tichonku gratuluje zrzucenia kg
Asienko udanej imprezy
Barmanko dobrze ze wynki dobre tak patrze na Twoj suwak jeszcze chwila i bedziesz tulila malenstwo
Kasiuleczko ale sie usmialam u nas Nacia jest ksiazniczka Holly J jest krolem a ja jestem niania:confused: :-)i mowi do mnie abym nie mowila do nie Natalia tylko ksiezniczka Holly
Ewelcia nie denerwuj sie juz no ....

Uciekam robic carbonare na obiad
Milego dnia zycze

reklama
Lubiczanko o ja pierdziu dziewczyno masakra jak ty przecudnie wygladasz;)jestem narazie w szoku ze przepraaszam w jakim czasie tak schudlalas 2m-cy?nie no kobieto ide drukowac te zdjecia i ty ur 4 dzieci ta pierwsza 3 to napewno adoptowana,boze naprawde extra wygladasz a mezus zadowolony co?
Hmmmm barmanko powiadasz ze terminator cie przelecial heeeee ja bym wolala vandame:)
Tichonku kobieto i tak schudlas b duzo i nir sugeruj si
e lubiczanka ze ona tak szybko i tyle ale kazda dieta jest indywidualna.ja np chudne 2kg i zaraz do nich wracam i za cholere nie moge zgubic brzucha no reszta jak cie moge a brzuch jak w 6m ciazy:(
Ale pogoda co szaro buro i ponuro:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry