lubiczanka
Fanka BB :)
Biola-hehehe...16go miną 2miechy(i chciałabym się do tego czasu pozbyć reszty nadwyżki)...niestety jeśli o brzuch chodzi(mimo,że wciąż mam oponkę)powiem,że bez ćwiczeń się nie obejdzie...że co,niby moja Starszaczki to nie wykapana ja???
)))))))))))))A J-stwierdził,że wraz z utraconymi kg przybyło mi chęci do...zabaw kiedy dzieci śpią
))))
Aaniu-jeszcze ciutkę mi zostało...a jak robisz carbonarę?jak Twoje samopoczucie??
Tichonek-no właśnie(teraz Ci mądrość palnę)-Tobie idzie innym tempem,bo nie masz tyle co ja do zrzucenia.I założę się,że Twoja obecna waga jest niższa od mojej(która de facto tak mnie cieszy).i o!
Aaniu-jeszcze ciutkę mi zostało...a jak robisz carbonarę?jak Twoje samopoczucie??
Tichonek-no właśnie(teraz Ci mądrość palnę)-Tobie idzie innym tempem,bo nie masz tyle co ja do zrzucenia.I założę się,że Twoja obecna waga jest niższa od mojej(która de facto tak mnie cieszy).i o!
Na początku szybciej leciały bo było ich więcej a i Dukan działał,a teraz spadają pomału,ale spadają wreszcie bo długo był zastój.Najważniejsze,że nie tyję
Powiem tylko,że nadal mam nadwagę (pomimo straconych 18 kilo),żeby wagę prawidłową osiągnąc muszę te 10 kilo jeszcze stracic a mając najwyższą wagę niestety dosięgnęłam już otyłości
Takiego wyniku na pewno nie miałaś
Ale Margaritta mnie na chrzcinach trochę podniosła na duchu,mówiąc,że trochę mnie ubyło:-)

podczas dietowania,biust Ci sie nie zmienjszyl?\
a to już otyłośc 2 stopnia:-(Teraz mam jeszcze ponad 27 a to nadal nadwaga
Ale miseczka nadal EE