reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Biola trzymam kciuki!!
Barmanko naprawdę oszczędzaj się bo po porodzie organizm osłabiony i te plecy mogą być w jeszcze gorszym stanie. Pierogi kup z pl sklepu:)
Miłego dnia życzę

reklama
Dziewczyny jeszcze raz dzieki za slowa otuchy,ciesze sie ze mniej wiecej co malemu jest zobacze jeszcze co mi lekarze w pl powiedza
Barmanko dzieki wielkie za mleczko ale jezeli mlody bedzie uczulony na krowie mleko bede chciala mu podawac aptamil pepti:)a ty kobieto idz no polez bo ty tylko cos robisz:)taka kobietka to skarb e domku:)maz powinnien cie po pietach calowac hiiiii
Narazie z nikusia alergia pokarmowa nie moge za b nic zrobic tzn juz nie podaje mu jogurtow chociaz w przyszlym tyg zaczne bo aby testy z krwi jako tako wyszly musi miec te alergeny we krwi a po tych badaniach idziemy na odczulanie sprawdzanie itd i zacznie sie wtedy dieta dieta i dieta,ale wiecie co tak mi go szkoda jak bedzie uczulony na jakis pokarm bo on tak lubi jesc i ciezko wytlumaczyc maluszkowi ze nie moze tym bardziej jak starszy brat wcina;(

Właśnie przeleciałam dom odkurzaczem, co było wielkim wyczynem bo ostatnio Zuzia boi sie odkurzacza i nie wiem czemu. Przecież czasem się nim bawi, jeżdziła na nim, a ostatnio płacz.

Lubiczanka
no mój P i ja to nawet chcieliśmy się wybrac do Was mimo tych 200 km aleee nie posiadamy adresu a potem przyszło mi do głowy, że mogłam prv do Ciebie wysłać, ale to już późno było żeby w droge ruszać.
Barmanka oszczędzaj się, a pierogi kup w sklepie jak Kamcia radzi.
Biola biedny Nikuś, buziak dla niego
Gliwa oby szybko wyszły ząbki Igorkowi

AsieńkoM-no to chyba musimy się nr wymienić:)następnym razem zadzwonisz i wioooo;)))))to na kiedy mam się szykować;-)
Barmanko-a czym najskuteczniej przekupić dzieci?Albo zabawkami albo słodyczami:tak::-D
Tichonek-a gdzie Ty urzędujesz????
Madbebe-a jak u Ciebie z przeprowadzką?

Obiadek dla Igorka ugotowany,więc luzik jest.Zaraz ma przyjsc kolezanka na kawulke z córeczka,kolejna kolezanka Igorka ale ta jest o wiele starsza:-DNarazie to same kolezanki :tak:przychodza.Po obiadku sie moze wybiore na spacerek i plac zabaw.

Lubiczanko racja dzieci mozna szybko przekupic słdyczami lub zabawkami.
Tichonku gdzie ty sie podziewasz?
Miłego popołudnia

Lubiczanka a to pewnie jak się juz przeprowadzicie i ogarniecie wszystko bo nie bede Wam głowy zawracać w trakcie przeprowadzki
Zuzia juz po drzemce, właśnie siedzi na nociu i kupe robi, zaraz się zbierzemy i na spacer idziemy. A mnie coś gardło drapie.

hej!
ja zabiegana,wiec na szybko tylko daje znaka ze zyje ;)

lubiczanko-u nas przeprowadzka zacznie sie po swietach jednak na spokojnie.Powodzenia z Twoja zycze :*
biola-oby szybko udalo sie wyeliminowac alergen.Powodzenia!

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :* :)

AsieńkaM - to normalny etap u dzieci, najpierw akceptują głośny sprzęt typu mikser, odkurzacz itd., a potem zaczynają się go bać.

Lubiczanka - no niestety, do brata mam tu ok. 500km i dlatego widujemy się tak średnio raz w roku. A mietły nie odpalę, bom za ciężka..

reklama
Spacerek z Igorkiem zaliczyliśmy i plac zabaw:-)Troszke chłodno dziś,ale az tak zle nie jest.Igorek pospał dosyć,teraz siedzi i sie bawi.M juz w domku,a mamusia oglada swoje seriale.
Katrina jak Twoje samopoczucie?
Madbebe Tobie również zycze udanej przeprowadzki.
Miłego wieczorku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry