reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

GLIWA - dziękuję, bardzo dobrze. Co prawda już coś tam czasami doskwiera, ale to normalne. Ogólnie - jest dobrze!!
Maluch juz ułożony główką do dołu, to juz lada moment będę żeberka obkopane...

reklama
GLIWA - sama wiesz jak to jest, końcówka tak się ciągnie, a jak jeszcze maluch sie spóźnia to dopiero... każdy dzień to jak dodatkowy tydzień.
Ale faktem jest, że już bliżej niż dalej.

Witam kobitki

Od wczoraj boli mnie gardło, a dzisiaj to prawie bez głosu wstałam. Mała wstala o 6:30 i nie w głowie jej było spanie, tyle dobrego, że poleżała ze mną jeszcze z godzinke.

Słonko pięknie świeci, więc dzionek fajnie się zapowiada

Dzien dobry kobitki:)
Kacper dostal list ze szpitala wizyta 14czerwca :)wiec bedziemy czekac jakies 4m a nir 8m:)anineczko czy ty tez mialad wizyte w dublinie u laryngologa ile antek mial wizyt e szpitalu zanim mu usuneli migdaly.i jeszczr jedno pytanko czy musialas na ta eizyte brac jakias fokumenyacjr medyczna antka czy juz gp przesyla i ja nie musze sie o nic martwic?
Wiecie co wczoraj dalam nikusiowi jogurt nat i nic go nie wysypalo:)mozr to jednak wina byla szamponu,narazie znowu mu wprowadzam wszystko i czekam na te testy a pozniej zobaczymy:-)

Dzień dobry
AsieńkoM-zdrówka:)dobrze,że Zuzia poleży z Tobą-moje jak się obudzą to na rowne nogi i nie ma co marzyć o poleniuchowaniu:sorry:
Madbebe-no właśnie widzę,że zabiegana jesteś:)Wam też sprawnego pakowania:tak:
Biola-najważniejsze,że coś się ruszyło:)
Mnie mój J przed chwilką uświadomił,że jutro do Dublina jedziemy robić paszporty-skleroza nie boli:baffled:jeszcze fotę trzeba sporządzić...
Miłego dnia Wam

Dzien dobry:)
Asienko zdrowka zycze:)
Lubiczanko dobrze ze J ci przypomnial,bo by wam termin przepadl:(
Katrina jeszcze troche i bedziesz tulic malenstwo:)
Barmanko Tobie to juz w ogole nie wiele zostalo:)

Lece robic obiad

reklama
Hej.Od rana na nogach,ale wyspana:tak:.Pranie sie drugie kręci,z bratem przez skeypa porozmawiałam,prawie codziennie rozmawiamy.Kawka wypita,Igorek sie bawi.Zaraz kurze powycierac musze na dole,strasznie sie kurzy.
AsienkoM zdróweczka dużo.
Lubiczanko miłego wyrabiania paszportów.
Katrina racja końcówka zawsze sie ciągnie.
Miłego Dzionka.

Do góry