reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie :-)

W koncu znalazlam chwile,zeby do Was zajzec :tak:

Lubiczanko- sprawnej przeprowadzki :) ale znajac Cie to pojdzie Ci to raz-dwa ;-)Badania powinni Ci zrobic bez problemu, wkoncu raz na jakis czas trzeba sie przebadac ;) Na szczescie ja juz mam to za soba:tak:
Katrina-oj juz niedlugo,zleci szybciutko. No te ostatnie 2 mies sa najbardziej wyczerpujace ;-):rofl2:
Barmanko- Ty tez sie oszczedzaj i torbe pakuj, bo jak przyjdzie para to nie bedzie na to czasu ;-) Mnie tez grzebanie w kwiatkach uspokaja:laugh2:
Biola-powiedz mi od kiedy Nikus ma ta wysypke na glowce??bo moze to nie mleko go uczula?ale dobrze,ze jedziesz do pl porobic badania, bo strasznie dziecko cierpi :-(wiem bo moi mieli alergie i co chwile drapali sie do krwi a Gp mowil ze im nic nie jest:wściekła/y:Na szczescie juz im przeszlo i teraz moga jesc wszystko:-)
madbebe-a co Ty taka zabiegana??;-)
AsienkoM-zdroweczka i zeby gardelko szybko przeszlo :tak:

reklama
Marcysiu-o,jak miło Cię"widzieć":))))idzie,idzie-już się urządzam-tylko ogrom tych maneli do przewiezienia mnie przeraża:szok:
Katrina-no właśnie mojemu J powiedziałam,że pewnie przy konsulacie u fotografa wylądujemy:tak:
Tichonek-generalnie na początku przyjmowałam suplemynty,ale...ciągle zapominałam i tak jakoś wyszło:zawstydzona/y:

Marcysiu nikos ma to tak gdzirs od 3mz prsyszlo to wraz z ciemieniucha i do tej pory myslalam ze to trz jest ciemienuszka bo z czubka hlowy zeszlo tak kolo styczen luty a po bokach caly czas jest.i raz mniej raz wiecej.stawiam na ta egzeme tylko musze znalesc co go uczula.niestety za szybko sie cieszylam ze wczoraj zjadl jogurt i nic mu nie bylo:(znowy go wysypalo:(

biola- egzema wyglada inaczej i przewaznie wystepuje na ciele niz na glowie i skora wtedy jest zaczerwieniona, sucha i swedzaca. Moi chlopcy tez mieli takie jakby stropki na glowie (tez myslalam ze to ciemieniucha i gp tez tak mowil:wściekła/y:) a to bylo zapalenie skory wywolane alergia. U mnie Norbert mial alergie na bialko kurze a nataniel na mleko. Sprobuj mu narazie odstawic produkty mleczne a jakby mial na nie uczulenie to i tak mu wyjdzie z wynikow. A Ty go karmilas piersia czy od poczatku na butli??

lubiczanko-jakos tak wyszlo:sorry:czasu brak. Milo, ze ktos sie cieszy z mojego pojawienia ;-):-):-) a manele sie zbieraja,z roku na rok coraz wiecej :baffled:

Marcysiu miesiac nikus byl na cycu a pozniej butla,narazie nie za bardzo mogge mu ograniczyc czy calkowicie wykluczyc niektore produkty bo za tydz lece do pl i bede robila mu testy,ale po testach dieta murowana a do tego jeszcze tak mecza go zeby ze szok :(biedny ten moj synalek;(
Ok lece ogladac kuchenne rewolucje:)
Aaa ogladalyscie fakty mowili o malej madzi szok sprawiedliwosc istnieje prawdopodobnie matke zamkna i jestem w szoku co mowili wiecie ze zabezpieczyli ich kompa i mowili ze ktos pare dni przed ta cala sprawa szukal ile kosztuje mala trumienka ile kasy dostaja rodzice za smierc dziecka i jak zorganizowac pogrzeb,jestem w szoku ta zdzira to planowala,mowili jeszcze ze mala nie umarla odrazu i ze napewno ktos matce pomagal.sluchalam i nie wierzylam co mowia jak tak ona mogla:(kurcze niewiem czy oni nie maja byc w rozmowach w toku,ale nie jestem pewna ciekaee co jeszcze maja co powiedzenia

reklama
Do góry