reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko "pojechalas"rowno z tymi ziemniakami:-Dmasz talent do gotowania ziemniakow:);-)

łoj,znow wrocilam ze spaceru...zmeczona zem:cool2:...zeby mlody mi dal chwile,to bym polezala na kanapie:blink::cool2:

reklama
hejka
AsienkoM- no jakos mi tak czas szybko leci,ze nie zawsze jest jak do Was zajzec :zawstydzona/y: no lepiej niech juz Twoj maz do kuchni sie nie zbliza:-D
Gliwa-witaj :-)
lubiczanko-haha dobre chyba za duzo masz na glowie,ze zapominasz o ziemniaczkach.;-) mam rade gotuj je w najwiekszym garnku zeby duzo wody sie w nim zmiescilo :-D:-D:-D
madbebe-zdrowka dla Wikty,oby temp. szybko ustapila:tak:
barmanko-uuuuuuu szkoda,ze nie udalo sie zalatwic sprawy pomyslnie:-(U mnie mlodzi placki ziemniaczane jedza ze smietana:eek:
Tichonku- nawet nie przypominaj mi o zmianie czasu, tak nienawidze tego przestawiania i to akurat do przodu:wściekła/y::wściekła/y: godzina mniej spania buuuuuuuu:no2: fakt o 6 bedzie juz bardzo jasno, chyba musze pomyslec o zmianie zaslon u chlopcow w pokoju, bo akurat maja okno od wschodu i przez to jest jasno hmmm:dry:
lece sie wylozyc na kanapie, milego wieczorku kobitki :-)

witam wieczorkiem

dzionek był miły, 3 razy byłam z Zuzią na dworze, była bardzo zadowolona.
Pochwale Wam się, że młoda przechodziła cały dzień w jednej pieluszce, za każdym razem wołała na nocnik, a póżniej odstawiała go na miejsce:-). zobaczymy jak będzie przez następne dni bo czasem to tylko jeden dzień ma taki a potem znowu siusiu do pieluszki.

Lubiczanka ja czasami też zapomne o kartoflach, ale nigdy nie przypaliłam
Marcysia jak lubiczanka nastawi kartofle w dużej ilości wody to jej się kartofle rozgotują i bedzie zupa krem z kartofli:-D:cool2:
Barmanka szkoda, że sprawy nie załatwione, a placki ziemniaczane fajna sprawa, my jemy różnie, czasem z cukrem, czasem ze śmietaną, a czasem z plasterkiem sera i polane sosem mniam.
Ewelcia to Szymon ma pałera, moja młoda też lubi dokazywać, ja już zmęczona a ona dalej wariuje i kombinuje co tu porobić. Dzisiaj wstała o 6:30 i w dzień pospała godzinke.:-p
Madbebe zdrówka

Ostatnia edycja:
Marcysiu,Asieńko-dobre pomysły-łącznie z zupą kremem;)))Ale ostatnimi czasy przez tą moją sklerozę rodzinka nie może się raczyć ziemniaczkami z wody:zawstydzona/y:A tak zjarać,tak naprawdę to raz mi się zdarzyło-rzeczywiście kilka godzin wietrzenia:(
AsieńkoM-gratuluję postepów w odpieluszkowaniu-zuch Zuzinka:tak:
Marcysiu-mam ten sam problem z zasłonami:eek:Ledwo słonko się wynurzy a już moje chłopaki na równe nogi się zrywają:dry:
Ewelcia-a jak na wczorajszym spotkaniu(chodzi mo o te zajecia mam z dziecmi)-Szym nadal wzorowo się zachowuje?
Dzis wieczorkiem zgrzeszyłam-wtrachnełam troche orzeszków ziemnych:zawstydzona/y:A teraz mi wstyd:sorry2:No i co...Miłego wieczorku Wam kochane:)))

Lubiczanko my chodzimy we wtorki:)..a Szym jak to Szym:sorry2:w ostatni wtorek byl przez godzine grzeczny,a potem juz mniej,ale jemu sie poprostu tam nudzi:dry:...jeszcze w poprzedni wtorek bylo ok...ale przewaznie jest tak ze po 1h mu sie nudzi i chce do domu:cool2::szok:...nie wiem jak on do przedszkola pojdzie czy do szkoly:eek:
Jaki wstyd?za pare orzeszkow!!!!!!!!!wstyd to krasc i z dooopy spasc;-)

Witam
Ewelcia-ale w przedszkolu będą mieć konstruktywne zajęcia i się przyzwyczai:tak:zresztą z rówieśnikami wśród zabawek-nie ma szans na nudę...No przynajmniej przez 2 godziny;)))
U nas nocka super,dzień zapowiada się piękny...zakupki i do kuchni;)
Miłego dnia Wam

Hejka

Mój P wczoraj wieczorem mnie tak zdenerwował, że aż szkoda gadać. Do tej pory mnie trzyma i coś bym porobiła ale jak zaczne to zaraz sie będe jeszcze bardziej denerwować (ten typ tak ma, że mnie nosi), najchętniej to wyszłabym z domu na cały dzień. Dobrze, że w pracy jest bo chyba bym wyszła z siebie.
Ewelcia zobaczysz, że w przedszkolu młodemu się spodoba i nie będzie chciał do domu wracać.

Słoneczko pięknie świeci, ale nocka dość chłodna była. Pozdrawiam i miłego, słonecznego dnia życzę.

reklama
Dzien doberek kochane:)
Lubiczanko za garstke orzeszkow heeee ja wczoraj sobie na wieczor zzrobilam mini hot doga:(no ale sama miloscia czlowiek zyc nie moze a tak pozatym to nawet niewiem kiedy i bez zbytnich meczarni schudlam te moje 3kg i waga wrocila z sprzed ciazy :)teraz tylko mozolne cwiczenia brzuszek i moze pokaze sie w kostiumie na wakacjach:)
A my dzisiaj planujemy jakas wycieczke z piknikiem kacperek mega szczesliwy i juz na sparte nawet nie chce isc:)aby tylki slonko sie nie schowalo,a jutro zapowiadaja w dublinie 17st c to prawie jak lato:)

Do góry