reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo,
która pojedzie mi do Pl sklepu po pierogi?:sorry2: mężowy nie chce jechać :baffled:

Przyszły mi jakieś kupony zniżkowe do Dunnsa, muszę się przejść i poszukać jakieś koszuli do porodu. Dla mnie zbędny to zakup bo w koszulach nie śpie, nienawidze po prostu! Mam 2 koszule przeznaczone do karmienia, ale nie chce w jednej z nich rodzić, bo i tak podczas porodu się zabrudzi i potem idzie w kosz..

Miłego dnia laseczki!

reklama
Witam z Polski, zaganiana jestem i zajęta i nie mam czasu na kompa, młoda przespała większość drogi, dwa dni ustawiała sobie dzień, bo wszystko było ciekawe, ale już chyba wróciliśmy na dobre tory:biggrin2::-p:rofl2:, pogoda się trochę zepsuła, wieje i zimno, ale jakoś dajemy radę:):)

pozdrawiam

Na lody też :zawstydzona/y::-D ale mam nadzieję że się tutaj rozumiemy - bo ja mam na myśli takie zimne, ze sklepu, i przede wszystkim świeże produkowane z młodych jajeczek :-D:rofl2:

Asienka, super że podróż się udała. Miłego pobytu!

Ja spadam do roboty. Znowu mi się plany zmieniły... Księgowa w końcu przygotowała dla mnie ten dokument, więc jak Marcela odbiore z creche to jade do siebie do pracy :) no i.......... zahaczę o pl sklep i będę dziś jadła pierogi :))))))) mniam!

Witam:-)
Ewelcia dzięki za info o dentyście,P nie będzie miał kanałowego na pewno bo on miał złamany ten ząb jakieś 3 lata temu i zrobiony w Polsce,wszystko było dobrze do poniedziałku,kiedy to P przywalił w pracy w skrzynię a miał gębę otwartą:baffled:Się zamknęła i ząb pękł w tym samym miejscu:sorry2:
A jaki Comfort używasz?I jak możesz to zapytaj tej koleżanki w czym pierze:tak:Ja też prasowałam z wodą pachnącą i to nie to:no:Te irlandzkie rodziny to taką świeżością pachną,że szok:tak:
...W ogóle słuchajcie,jaki motyw...Weszłam wczoraj na Dafta i patrzę a to mieszkanie,które chcieliśmy obejrzec staniało o 60E:eek:Nie wiem o co kaman...My byliśmy zainteresowani nim jeszcze jak było droższe i agent nie oddzwonił a tu staniało:eek:P powiedział,że zadzwoni dziś spytac o co chodzi,niech nam powie prosto z mostu co z nami jest nie tak:sorry2:Bo nawet jeśli chodzi o to,że ja nie pracują albo o dzieci to powinien nam to powiedziec skoro pracuje w poważnej agencji a nie nas unikac i nie oddzwaniac:crazy:
Do tego się wczoraj wpieniałam bo dostaliśmy pismo firmy zarządzającej tym osiedlem i....Trza pościągac wszystkie anteny,nie można suszyc prania na dworze,nic a nic nie może stac przed domem i masę innych zakazów,nawet mi się nie chce gadac,coraz lepiej...:crazy:
A w ogóle to od piątku mieszkam bez umowy
:confused2:
Ewelcia oglądałam wczoraj Wojewódzkiego:tak:Ale kawał baby z każdej z nich:-DAle ta blondyna jak zaczęła wywijac to mi szczęka opadła:szok:
AsieńkoM jak Zuzia?
Asieńko_r miłego pobytu
:tak:
Idę małego kłaśc i kopytka turlac.

Ostatnia edycja:
Hej.Pogoda jest to dzis wstawiłam kolejne pranie,posciel.Igorek zasnął,a ja siedze i ogladam swoje seriale.
Ewelcia ja tez oglądałam Kube,dobre były te dziewczyny i śmieszne.:-D
AsienkoR udanego pobytu w Polsce.
AsienkoM i jak Zuzia?Byłaś u lekarza i co stwierdził?
Miłego Dzionka.

Witam
tralala-znowu piękny dzień-poprostu żyć,nie umierać;)
Barmanka-jeśli wykażesz się cierpliwością,to zapytam J o opinię;)ja chętnie bym Ci podrzuciła pierożków:tak:
Ewelcia-echhhh...no moze kiedyś się skusisz jednak:sorry2:

reklama
aania[/B]-czemu mielibyscie nie poleciec??

Hej!
poczytalam wreszcie..\
oj ja dzis tez busy...
bylismy w Szymem rano na grupie,potem do miasta skoczylam,potem prania 3 wstawilam..przy takiej pogodzie to mi wszytsko wlasciwie wyschlo,teraz lezy i czeka na skladanie i prasowanie....na razie odpoczywam przy laptopie a tle leci "Przepis na zycie"

Aniu a czemu mielibyscie nie leciec?

Otoz dziewczyny AsienkaM zlozyla mi niespodziewana wizyte i wczoraj napisala ze mala chyba ma ospe a my za poltora tygodnia lecimy u lekrza byla i to jest wysypka alergiczna taki niby lekarz stwierdzil mam nadzieje ze sie nie pomylil

Aaniu-widzę,że pogoda ducha Ci powróciła:)a jak samopoczucie?

Dziekuje kochana ze pytasz a samopoczucie w miare moglo byc lepsze ale daje rade
Asienko udanego pobytu w kraju
Biola dasz rade ja tez prawdopodobnie polece sama z dziewczynkami o ile J nas pusci :-)

Lena dzis ciezka noc miala moja biedna zabkowanie dalo sie we znaki :-(
Jeszcze 1,5 tyg i wakacje ale dalej nie wierze dopoki nie wyladujemy w Hiszpani to nie uwierze

Dobra zmyakm za obiad sie wziasc poki mala spi

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry