reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanko- az tak to sie nie zaglebialam, ale 10€? :confused2:widzialam reklame z targami w TV i wrzucilam linka. Ja ponad 2lata temu mialam bilet w gifcie ze szpitala, wiec za free, potem bylam za rok i juz inne klimaty byly, a dzis byla kumpela ktora jest w ciazy i napisala ze nie poleca, wiec widocznie z roku na rok coraz gorzej:-(

Milego wieczorku uciekam na dobry film:-)

Ewlcia: Mniam wygląda i brzmi apetycznie :)
Chyba się skuszę i dzisiaj zrobię ;)
Fajnie,ze wypad do cyrku się udał :)

Dzień dobry tak w ogóle :)
Ja dzisiaj znowu źle spałam, ale to przez jakieś durne sny które miałam.
Najpierw goniły mnie pająki, a potem byłam żołnierzem walczącym w dżungli. Bosh, też nie mam o czym śnić hahaha.
Jutro już zajęcia , a raczej końcówka, bo od czwartku zaczynają mi się egzaminy :/
Także 3majcie kciukasy.

Dzień dobry kochane mamuski witam sie z spowrotem:)jak ja się cieszę zr już jestem w domku:) nieważne że małe i ze zimno w nim jak cholera ale to nasz domek:)
A więc pobyt w pl minął tak sobie pierwszy tydzień było zimno jak cholera drugi trochę cieplejszy ,lekarzy of course zaliczylam kacper ma wszystkie migdaly do usunięcia a alergolog u bolidów stwierdził lojotokowe zapalenie skóry i tyle.zrobiłam mu testy z krwi na mleko jajka i gluten i wyszło że ma uczulenie na jajko klas 1 z 6 więc alergia niewielka. A pozatym zaczyna mu wychodzić nie tylko na główce ale też na całym ciele.smarujemy go smarujemy i smarujemy różnymi maściami kremami a ciągle coś wylazi.:(
Aaaa pochwałę się że dostaliśmy paszport dla nikusia:)obyło się bez żadnych problemów:)
Barmanko tak patrzę i a ty już prawie 38tc to już tuż i dzidzia będzie z nami:)
Tifhonku tak podczytalam o matim, biedny budulek
Ok lecę się szykować na ur do chrzesniaka :)

Dzień dobry
ciągle chce mi się kitkę poprawiać;))))
Barmanko-w życiu mym nieeeee-nie wierzę w 13go pechowego,ani żadnych kominiarzy...ale wierzę w przeczucia-zawsze jak mam taki dziwny nastrój,taki na"coś się wydarzy"to coś się dzieje...i w swędzące ręce też;)
Ewelcia-super,ze Ci się podobało:)ale poszczułaś mnie od rańca:/
Fenix-już dziś trzymam kciuki
Biola-udanej imprezki
Vikamcia-współczuję bólu-mam nadzieje,że przez noc przeszło
AsieńkoM-aj taka mała wpadka-ale pamięć godna pozazdroszczenia

a teraz ja
DSCF8515.jpgDSCF8527.jpg
Miłego dnia Wam

Witam

Lubiczanko ja cfana bede w przyszlym roku bo juz mamy plany na przyszly rok :tak:pasuje Ci nowa fryzurka
Barmanko wykorzystac powiadasz:-Dmelduneczek skladasz w poniedzialek ?
Ewelcia super ze wypad do cyrku sie udal

Zmykam bo Lanka jakies dzwine akrobacje robi musze miec oczy dookola glowy

Milej niedzieli zycze :-)

reklama
Lubiczanko wow,ale zmiana:-)super!
Fajnie tez bys wygladala jakbys miala jedna strone dluzsza od drugiej
o takie cosik mi chodzi:
Zmiany, które nas zaskoczą - Pierwsza miłość - ŚwiatSeriali.pl - serial, odcinki, streszczenia i opis odcinków, obsada, sezon, forum, napisy, galerie, newsy
mi sie taka fryzurka marzyla w tamtym roku,ale m by mnie z odmu wyrzucil..ale i tak wtedy sie obcielam na krotko,tzn do ucha...a z miesiac temu pierwszy raz po roku czasu podcielam koncowki...
Zapuszczam:-D

Fenix,ale mials sny:szok:
Deserek dobry i dosc szybko sie robi,tylko trzeba czekac okolo 2h zeby sie schlodzilo wszystko

Biola jestes:)buziak dla dzieciaczkow...chorowitki:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry