witam sobotnio,
ja pomalu wracam do siebie, a dzis rano pralka mi wylala wode wiec chyba szykuje sie zmiana pralki

Tichonek - nie zazdroszcze tego landlorda- czyt. deb...nasz pojawil sie po roku, ma odnowic kuchnie, kupic zmywarke to warunek ze zostajemy, ja korzystalam kiedys z uslug threshold i powiem Ci ze pomogli nam bardzo szybko, tzn landlord pekl oni podobno sie boja jak ognia, powodzenia
Margaritta- zdrowka dla corci, moja tez pokasluje - niestety uroki przedszkola:-(
Fenix- ja niestety nie pomoge, ale o wodzie na czczo tez slyszalam. Moj landlord ostatnio mi doradzil jak sasiedzi ( to nawet nie obok nas tylko ze 2-3 domy dalej robia czasami impreze) zrobia impre to dzwon po 22 na garde, nawet nie musisz mowic z ktorego apt i podawac danych - maja obowiazek to sprawdzic
Ania - ja tez sie stresowalam i dzieki Bogu ze moj P odwozil Asie bo plakala ale po tyg bylo juz ok;-)
lubiczanko- jak tam juz lepiej dzis?
AsienkaM- bezbolesnego zabkowanie dla Zuzi
Ewelcia- to zdaj relacje po tej wizycie;-)
moze ktoras skorzysta- ja bylam jak Asia byla mala mialam bilet ze szpitala i polecam, ale za rok juz gorzej bylo-tzn mniej wystawcow i darmowych probek

, a potem beda w Cork
http://www.rds.ie/cat_event_detail.jsp?itemID=1099276