reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoR-a Ty kiedy do nas wracasz?
Barmanko-to samo miałam na myśli(a propos cyrków;)))
Aaniu-trzymam kciuki za Natalkę:)Pewnie,ze Salou jest miejscem,gdzie chce się wracać-a juz napewno jesli się kapieli w morzu nie zarzyło;)))
Fenix-ło Boziu...jak z moimi byś wpadła do wesołego miasteczka,to bankrut na czole:szok:A tak jeszcze pomyślałam o Twojej Niuni i jej problemie-ja polecam rano przed śniadankiem przecier jabłkowo gruszkowy:)

reklama
Fenix - ja mam teoretycznie na 29 maja (Barmanka ma wcześniej), ale jak znam życie to ja znów sie przeterminuję, chyba, że małe zrobi prezent na Dzień Matki - zobaczymy. Moja siostra ma termin na październik.

Ja chciałam sobie "strzelić" prezencik na 40-stkę, prawie sie udało - rozpakuję go miesiąc później.

Katrina no to super prezencik sobie sprawiłaś ;)
Ja swoją małą urodziłam 23ego grudnia, więc też miałam poniekąd prezencik :) tyle,że pod choinkę hehe, bo nie powiem,że od Św.Mikołaja ;) bo on z tym nic wspólnego nie miał :-)
Barmanko a Ty na kiedy termin masz?
Asienko no to się cieszę,że wiesz gdzie Wąska jest ;) wolałam wytłumaczyć :D
A Ty z której części??

U nas imprezy trwają. Durna jestem bo zgodziłam się na przeprowadzkę do mieszkania. Nie wiem co sobie myslałam,heh.
Na początku było ok, ale teraz nie idzie tu wytrzymać.
I nie to,ze jakimś zgredem jestem czy coś. Bo ja rozumiem,ze imprezy mozna urządzać, ale cały blok nie musi słyszeć i uczestniczyć w tym. heh
Normalnie bym poszła i ... :D no ale jak tu Garda nic nie może, to co się dziwić.
Cudownie,bo to znaczy,że czeka nas przeprowadzka :-(

Fenix, na 2 maja.

Ewelcia, a bo widzisz jak ktoś nie ma jaj w majtach to się boi fejs-tu-fejs zapytać:sorry2: lepiej podczytać i wysunąć "kreatywne" wnioski :cool2:

Sorki0 że 0tak0 mało0 pisze0 ale0 coś 0mi 0się0 w0 klawiaturą0 dzieje,0 po 0każdej 0spacji 0"zero"0 mi0 wyskakuje,0 a0 poprawianie0 całego 0postu 0zajmuje0 w0 pyte0 czasu:baffled:

reklama
Ewelcia, 0Ty0 się0 nie0 śmiej0 bo 0ja 0od0 dwóch 0dni 0się0 męczę0 z0 tym0 durnym0 komputerem0 :baffled:
Wspominałam0 chyba0 że komp 0już0 na 0kolanach0 błaga 0mnie 0o0 formata?...:sorry2:

Ano0 są:dry::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry