reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witajcie piąteczkowo,

Jeszcze tylko 3 tygodnie i koniec z pracką... na jakiś czas.
Małe przedtem miało czkawki często, ale trwały b. krótko. Teraz rzadziej, ale brzuch mi skacze po 10 minut i dłużejjjj - dziwne uczucie, którego pewnie czasami będzie brakowało, tak jak rozciągania pod skóra czy kopniaków...

Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę!!!!

Jutro na 18 idziemy do cyrku
biggrin.gif

mamy bilety za darmo...dostalismy z "przedszkola"
wink2.gif
yes2.gif
biggrin.gif
...
Pani dzwonila tydzien temu,ale ja zapomnialam i dzis znow dzwonila,ze mam przyjsc bo jutro maja zamkniete.
Fenix moj wsaje przewaznie o 7:baffled:...ale to drugi raz w ciagu jakis 2tyg ze wstal pozniej...wczoraj przed 8...Masz racje zdrowie najwazniejsze.
Katrina Tobie juz nie duzo do konca zostalo:)..jak ten czas szybko leci:)

Katrina to maluszek szaleje:tak:
Ewelcia udanego wypadu do cyrku życze.
A my niedawno wróciliśmy ze spacerku,wczesniej bylismy na placu zabaw.:tak:Kurcze jakos dzis ten dzien mi sie dłuzy.,nic sie niechce.Dobra zmykam.Miłego wieczorku.

Katrina spojrzałam ta Twój suwaczek i urodzisz mniej więcej w tym samym czasie co moja siostra ;)
Ona ma termin na 22ego maja :D a Ty?
Dzieciaczki pod koniec dają o sobie znać ;)
Ewelcia dobrej zabawy. My niedawno byliśmy w wesołym miasteczku z Kinią. Ale jakoś niespecjalnie jej się podobało. Za to ucieszyła się z maskotek które tatuś dla niej wygrał :D
Ja tez uciekam. Miłego wieczorku

Lubiczanko to w takim razie bardzo mi milo :-)

Ania o matko juz spowrotem??? opowiadaj i focie zapodaj :cool2:

A no juz niestety nie chcialo sie wracac szybko dni minely za szybko ale jeszcze wrocimy w to miejsce bo bardzo nam sie podobalo a foteczki wstawilam na fb :tak:

Ewelciu to fajnie ze macie bilety

Dziewczyny urlop sie udal choc pogoda niekoniecznie nam dopisala bo nawet tylka nie pomoczylam nie mowiac juz o opalaniu ,czas spedzony intesywnie na zwiedzaniu jak wychodzilismy po sniadaniu z hotelu tak wracalismy wieczorem jedne dzien spedzilismy w parku aventura niedaleko byl wiec spacerkiem sobie poszlismy tam rozne atrakcje i tak czasu zbraklo aby na wszytskim pojezdzic byla otawarta tylko jedna czesc parku,park wodny byl zamkniety niestety,Natalia zadowolona i nie chciala wogole wyjsc :-)Zwiedzilismy okolice bylismy w Tarragonie jest tam piekny amfiteatr i katedra , uliczki dla mnie bajeczne az czulam sie jak w jakis filmach hiszpaniskich heheh Bylismy rowniez w Barcelonie na mnie wrazenie zrobila La Segrada Familia cos pieknego cale szczescie ze nie wynajmowalismy auta bo tlok,scisk i nie bylo miejesc parkingowych pojechalismy pociagiem w jedna i druga strone takze z pociagu rowniez podziwialismy widoki :-) a kolejne dni spedzilismy w Salou czas szybko minal ale jeszcze tam wrocimy bo mamy niedosyt takze Tichonku lece z Wami :-D
Z hotelu bylismy rowniez zadowoleni mimo ze malo czasu spedzaismy tam,jedzenie bylo bardzo dobre i roznorodne atrakcje wieczorem dla dzieci i dla doroslych

Uciekam
Nacia jutro pierwszy dzien do przedszkola
:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry