reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Ale pogoda, najchętniej bym pod kołderke wskoczyła, tylko kto zajmie się Zuzią:sorry2:

Anineczka dobrze, że już ospa znika, a wiatr faktycznie mógłby się zmniejszyć.

Zupka się gotuje a ja ide kawke sobie zrobie.

reklama
Witam

Tichonku zdrowka dla Matta
Anineczko dobrze ze ospa znika

Zmykam bo mam robote musze przebrac ubranka po Lenuscie rosnie jak na drozdzach niektorych ubranek nawet nie ubrala :zawstydzona/y:salatke z tunczykiem chce zrobic no i klucha jakiegos ukrecic narazie sie zastanawiam jakiegi,obiad mam z wczoraj tak luz

Milego dnia

Lubiczanko chce sprzeda ale najpierw musze przebrac :tak:sa rzeczy ktore wogole nie ubrala bo w pasie ciut przy szeroka przyklad jak jechalismy na wakacje spodenki dwie pary z nexta jej wzielam ale nie przymierzylam wczesniej na oko stwierdzilam ze bede dobre a niestety dupcia nie weszla heheh

Tichonek zdróweczka dla Matta
Aniaa no tak dzieciaczki szybko rosną, ja mam już pełną dużą walizke ubranek po Zuzi.

Młoda zjadła miseczke zypy krem z groszku i teraz śpi. Drugie danie mam z wczoraj więc mam luzik.

hejka
ja wpadam z pytankiem. chce sprzedac cos na irlandzkiej stronce i tam sa rozne formy platnosci i kobitka chce wyslac pieniadze pocztá:confused: a ja wogole nie wiem jak to sie odbywa.ona potrzebuje moj adres, ale poxniej ja co mam zrobic czekac az poczta mi cos przysle czy isc na te poczte i sie pytac o przelew?????????

noooo u nas tez wichura od samego rana az sie na dwor nie chce wychodzic,nawet szal gruby wyciagnelam rano bo tak wieje.jeszcze chyba jutro ma tak wiac a w weekend mniej. a w Pl ponoc cieplo 22stopnie w cieniu tak mnie dzis siora poinformowala:dry: ta to umie poprawic nastroj:nerd:

reklama
Lubiczanka nie sprzedaje ubranek bo odkładam dla kolejnego dzidziusia, choć nie mam pewności, że kolejne będzie dziewczynką. Te małe ubranka to mam w kolorach neutralnych a reszta to juz typowo dziewczęce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry