ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Joann ja tez mialam zgage ale mi rennie pomagalo.Wiem ze dziewczyny tez pily zimne mleko,sprobuj moze Tobie tez pomorze.
Co do porodu to macie calkowita racje,bardzo szybko zapomina sie te bolace skurcze jak ujrzy sie malucha.JA nie stety w koncu mialam cc i jednak ciecie bolalo jakies 2tyg(juz nie boli) to mimo tego chce jeszcze jedna dzidzie.
znow dzis pogoda do d****pada deszcz i zimno wrrrrrr,a juz myslalam ze bedzie wiosna,wyszlo by sie troszke na spacer:-)
Milego dzionka Wam zycze
Co do porodu to macie calkowita racje,bardzo szybko zapomina sie te bolace skurcze jak ujrzy sie malucha.JA nie stety w koncu mialam cc i jednak ciecie bolalo jakies 2tyg(juz nie boli) to mimo tego chce jeszcze jedna dzidzie.
znow dzis pogoda do d****pada deszcz i zimno wrrrrrr,a juz myslalam ze bedzie wiosna,wyszlo by sie troszke na spacer:-)
Milego dzionka Wam zycze

ale luz..jaja zaczely sie jak przebijali mi pecherz..hehe komedia... porod wspominam naprawde super i milo...szyscy na poroowce mieli ubaw za darmoche z pierworodki 

normalnie szok.. Mówiła nawet, że to będzie wózek i pani na poczcie powiedziała, że nie ma sprawy i że paczka idzie 12 dni. Czy któraś z Was korzystała z usług tego typu na poczcie polskiej? Albo znajomi
Bo ja czuję tu jakiś haczyk