reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie piąteczkowo,

My juz po wizycie kontrolnej mojego ciśnienia, bo w środę było dość wysokie, a dziś juz wraca do normy.

Mam do Was pytanie, którym mnie ostatnio zabiła koleżanka, czy tu jest coś takiego jak becikowe w Pl, tyle, że tu sie nazywa to pieluszkowe czy jakoś tak????

reklama
Witam się z pracy pogoda się poprawiła i wszystkim humor też :)) mam nadzieję że się utrzyma to po pracy bym się poruszala :))
Miłego dnia

ja juz biegalm z jednym praniem,bo zaczelo lac...a juz przeschlo troszke to szkoda mi bylo zeby calkiem zmoklo...teraz znow slonko:sorry2: nie trafisz czlowieku z ta pogoda:cool2:

Katrina jest niby cos takiego,ale jak masz niski dochod,pobierasz socjal np,masz dofinansowanie do chaty...wtedy kupujesz np wozek,pokazujesz paragon i oni zwracaja..podobno do 500e mozna wyciagnac...
Ja nie korzystalam ,wiec nie wiem dokladnie jak to wyglada...tyle wiem od kolezanki:)

aaaa 102 pierogi ruskie zrobilam:)

hejka
Gliwa zdrowka dla was
Ewelcia Asienko ho ho ho jaka produkcja

U nas masakra mloda mi sie rozlozyla dostala dzis antybiotyk.A jutro wylot swietnie doslownie:wściekła/y: na dodatek kilka dni temu w przedszkolu gonila sie z dziecmi i jakis chlopczyk já udrapnál w rekeKkazala sobie nawet to zakleic a wczoraj wieczorem zmieniam jej ten plasterek a to miejsce zamiast sie goic to ropa czy cos tam sie zbiera- wiec sie dzis okazlo ze to infekcja:wściekła/y: i lekarka jakoms masc przepisala.
Nic ide dokonczyc pakowanie ciezka noc przed nami na dodatek o 3 musze wstac:eek::szok:.

aaaa dziadkowie jeszcze nas poinformowali ze od jutra ochlodzenie w Pl ale jestem wku....na:wściekła/y:bo chcialam sie troche wygrzac na sloncu.:sorry:
Milego i bezdeszczowego weekendu.

Kasiuleczka przy Zuzi to w dzień nie dałabym zrobic pierogów bo ona szybko się nudzi i by mi jęczała, a tak siadam jednego wieczoru robie ruskie tak około 80-90 a kolejnego z kapusta taką sama ilość. Teraz to jeszcze czekam jak rodzice przywioza mi maszynke do mięsa to będę jeszcze z mięsem robiła bo P uwielbia.
Udanego wypoczynku w Polsce i zdrówka dla Olivi.
Ewelcia, Asienka_r to kawał roboty wykonanej
Asienka_r udanego festynu

Zuzia dzisiaj prawie cały dzień na dworze spędziła aż ma całe poliki czerwone od słoneczka i wiatru. Obiad jak zwykle omłuciła tylko kartofli nie chciała to wkładałam jej pod szpinak:tak:. Młoda to wszystkie surówki, warzywa do obiadu zjada jako pierwsze.

spadam

witam ponownie jestem padnięta ... uffff
Vika tak się dzisiaj wyszalała przez cały dzień że zasnęła po kolacji w ciuchach czekając na herbate :-p
jak jej zaniosłam to już spała :szok:

Ania , o tak Emcia już zaczęła ama chodzić pod koniec grudnia :-)
nie wiem czy masz mnie na nk , bo tam wstawiałam zdjecia jak stawiała pierwsze kroczki :-)
kasiuleczka zdrówka dla Olivci

Ostatnia edycja:
Hejka

Zuzia od poniedziałku funkcjonuje bez smoka i nie ma aż takiej tragedii, miała tylko 2 dni przed spaniem małe histerie, raz się złamałam a następnym razem P zamknął się z nią w pokoju i w końcu zasnęła. Wczoraj juz ładnie sama zasnęła. Nocki spokojne ale jedyny minus tego to to, że budzi się po 6 :baffled::dry:. Zawsze około 6 znajdywała smoka i spała jeszcze tak do 7:30

Dzisiaj jedziemy do brata P i przenocujemy co by chłopaki mogli sobie pępkowe wypić.

Tichonek jak tam Matt??
Ewelcia już po ospie
Gliwa a jak tam u Was, choroba na całego czy tylko przeziębienia

Miłego weekendu kobitki

reklama
Witam

Mialam Nacie prowadzic do przedszkola ale sobie odpuszczam niby slonko swieci a jestm zimno jak nie wiem co 5stopni pokazuje termometr a dzis festyn maja nie chce aby mi sie znowu zalatwila bo jak jedna bedzie chora to zaraz druga a za tydzien komunia
Jakos podedenerwowana jeszcze wczoraj cisnienie mi podniosla jedna osoba (nie J)takze cudownie poprostu
J zmienili grafik takze jestem happy :tak:
Kasiuleczka zdrowka!matko o 3 rano niezle:szok:
Ewelcia jak tam u Was?
Tichonek jak Mateuszek?przeszlo czy dalej marudzi?
Vikamciaoj nie mam Cie ;/
Ciekawe jak tam Lubiczanka?

A pochwale sie Lenuska ma juz 8 zabkow wychodza jak grzyby po deszczu i najgorsze jest to ze po dwa jej wychodza,wczoraj nam sie po schodach wdrapywala sama z tylu ja tylko asekurowalam w razie w jaka radosc byla jak weszla na gore heheh

Milego dnia

Do góry