reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczka a no Zuzia, ale też i ta pogoda i @ ale już się kończy. Wyszłam później z nią na spacerek i po powrocie już inna była. Dziecko też już zmęczone tą pogodą, tak to poszalałaby na dworze i byłoby fajnie a tak tylko troche na dworze a reszta czasu w domu i jej się nudzi czasami i w tedy marudzi. Musze jakieś inne zabawy jeszcze wymyśleć.

Dobrej nocki.

Robiłam dziś ozdóbki na Marcelowe przyjęcie :-)

Tichonku, buu to powiadasz że jeszcze mam 2 miechy laby? :eek: ejjj weśśś .... bo ja chciałam szydełkiem się pobawić :sorry::confused2:

Aniaa, jak jestem zmęczona to owszem fajnie jest dłużej pospać, ale zazwyczaj nie lubię tak późno wstawać - raz, nie mogę się potem dobudzić, dwa, z niczym się nie moge wyrobić tego dnia:dry:

Anineczka, a niech Antek je na zdrowie :tak:

Margaritta, 17 stopni powiadasz? taaa chyba w solarium :confused2::-D

AsienkaM
a macie ciastolinę? Może tym Zuzia by się na dłużej zajęła?

Dzien dobry dziewczyny:)
Coz za sobota ale czego sie spodziewac,a,ja sie zastanawiam czy sciagne w tym roku buty zimowe;)
Barmanko spokojnie sobie szydelkuj bo z dziewczynkami jest inaczej:)mala bedzie sama soba sie zajmowac zobaczysz :bi powiadasz ma byc 17st uuuu bylo by super bo potrzebuje slonca:)
u mnie zycie wraca do normy po 2 tyg nieobecnosci R a nikus 3 raz na antybiotyku:(R byl z nim w czwartek u lekarza i co sie okazalo ze lekarz popelnil blad podajac nikusiowi 2 antybiotyk taki sam jak 1 i ten takzenie zadzialal wiec juz 3 dotal inny.mam nadzieje ze to chorobsko z niego wyjdzie bo chory jest juz 3 tyg no i niech pogoda sie poprawi .
Zamierzam isc dzisiaj z kacperkiem do kina taki maly wspolny wyoadzik:)ale przed bedzie sparta i zakupki:)

Witam

Dzisiaj wstałam w lepszym humorze mimo że młoda w nocy płakała po 4, wzięłam ja do nas i spała troche wtulona we mnie później troche do P między czasie popłakiwała o po 6 już się obudziła na dobre. Ale sa i plusy wczesnej pobutki, juz mam łazienke posprzątaną, kuchnie, troche to trwało bo mi Zuzia usilnie pomagała.

Barmanka
a no mamy ciastoline ale młoda nie przepada za miętoleniem czegoś w rączkach ale co jakis czas jej daje żeby sie przyzwyczajała, ma też kredki i kolorowanke, ostatnio kupiłam jej farby z pieczątkami i musimy je wypróbować.
Biola zdróweczka dla Nikusia, a co do Twojej teorii, że dziewczynka będzie się soba zajmować to u mnie się nie sprawdza, Zuzi jest pełno wszędzie i nie lubi bawic sie sama. Wszystko szybko jej się nudzi i zaraz marudzi. Więc u mnie szydełkowanie lub czytanie w dzień odpada.

Miłego weekendu

Edit:
Już wiem czemu me dziecie wczoraj takie okropne było i w nocy źle spało, ostatnia z dwójek sie przebiła, a jak narazie to na dwójki była męcząca, bo czwórki to wychodzą jedna za druga i bez jęków

Ostatnia edycja:
Hej.Co za pogoda szaro,buro ahhhhh Igorek marudny przez ząbkowanie.Dziąsełka napuchniete,dałam mu nurofen i zasypia.
Biola duzo zdróweczka dla synusia.Udanego wypadu do kina życze.
AsienkoM gratki za następnego ząbalka dla Zuzi.
Zmykam do końca podłogi pomyć i kawke spic.Miłej soboty zycze.

witam,
wczoraj nie dalam rady juz wkleic zdjec a tym bardziej ich zrobic, barmanko dzieki za namiary na Kamile- jest naprawde super, jestem mega zadowolona- efekt zaj.....nigdy nie mialam takiej fryzury, ale jestem naprawde happy:-D:tak:a oto moja nowa fryzura

Załączniki

• IMG_0499.jpg
    IMG_0499.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_0518.jpg
    IMG_0518.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 56
Wisienko ale sliczna fryzurka:tak::-)Racja Kamila to super fryzjerka.
Barmanko pochwal sie jakie ozdobki porobiłaś.:-)
Ale sie ciesze mój M właśnie przyjechał z pracy,obiadek wstawiłam.Razem zjemy a pozniej na zakupki sie wybieramy do Nas do Centrum.

reklama
Do góry