reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

ja coś nie mogę wejść na FB :baffled:
account temporarliy unavaliable :eek:

ale MamoMatta ostrzegam przed spamowaniem,można za to dostać tymczasowego bana :sorry:

młody poszedł w kimkę,chłopaki nasmarowali się kremem i latają półnadzy po ogródku,żałuję,że basenu nie mamy,no ale M zobaczył dziurkę i wywalił,zamiast skleić :confused2: burżuj :confused2:

ewelcia pogłaskaj Korcię odemła :-)
ej no ja mam te szydełka i są ok,tylko malutkie rozmiary 0.75 itd.;-)

reklama
Wyplażowałyśmy się z Anią, zrobiłyśmy dwa zamki z piasku, pomoczyłyśmy się trochę. Ania zmęczona. Piasek to ma wszędzie, więc chyba ją wykąpię zaraz, bo obawiam się, że padnie szybko

AsienkoM spoko, innym razem, może w przyszłym tygodniu jakoś, bo jutro mam dzieciaki do pilnowania,a nie wiem jak długo, więc się umówimy jakoś jeszcze

Spiekłam se pysk :eek: a jeszcze kolega z żoną zapowiedzieli się dziś na kawe, wieki ich nie widziałam...normalnie boskie wejście zrobię z tym pyskiem a'la rozdeptany pomidor :baffled::crazy:

Glutek przyszlifował dziś kolano, był ryk jak stąd do Marsa.
Młodej gorąco, ciągle pokwękuje, a ja mam wrażenie że cycków w biustonosz dziś nie chowam :confused2:

Z Zuzią zaliczyłyśmy plaże. Pierwszy raz chodziła po piachu bo w zeszłym roku to tylko 6 miesięcy miała jak ją na piasku posadziłam. Najpierw był strach i jęki a potem to do domu nie chciała wracać. Długo nie siedziałyśmy bo mimo że używałam kremów z filtrem to spieczona jestem jak kurczak z rożna.

Hejka u mnie lepiej i fakt pogoda dodaje energi i to jakiej ze wieczorem padam na ryjek;)postanowilismy wybrac sie na weekend do Curracloe kolo Wexford bodajze piekna plaza tam jest wiec powinno byc git tylko zeby pogoda sie nie popsuła:-(
A wy tak piszecie o tych zebolach waszych p[ociech a moj nikus ma tylko 4:( i mu tak wychodza po dwa ,3miesiace przerwa i kolejnebyly jedynki ciekawe kiedy dwojki mu zaczna wychodzic.Ale piekna pogoda :-):-):-)ale cudnie by bylo jakby tak cale lato wygladalo:)ok lece klasc urwisa spac bo juz mi sie laduje do lozka i oglada W11(jego ulubiony serial:-D-oszalal chyba
:wściekła/y:a i zapomnialam bo pytalyscie mnie na czym bylam w kinie z kacperkiem to bylismy na kids club na Mirror Mirror i super filmik:-)

mówiłam,że basenu nie ma.Zaglądam do sheda,a tam ogromny,landlordowski leży.No to siup na ogródek i się chłopaki pochlapały trochę.

Oj paciorki dzisiaj zmawiać by było tak jeszcze ładnie kilkanaście dni.

No i tak patrzę,że nasza nowa koleżanka została zbanowana :baffled:
chyba nie doczytała mojego ostrzeżenia :sorry:

Szkoda ze bana dostala...ciekawe na jak dlugo?

oj,padnieta dzis jestem...mialam podloge umyc,ale zasiadlam na chwile,bo nogi posluszenstwa odmawiaja:sorry:

reklama
Dzionek minął bardzo fajnie,Cały dzien na dworku z moim Skarbem.Tak sie ciesze,ze pogoda dopisuje:-D:-).Po 17 pojechaliśmy na zakupki do Swords,Igorka obkupiłam.Wiec mamusia happy jest.
Tichonku dziekuje za informacje o Zoo.:tak:
AsienkoM jak tam opalenizna piecze?A mówiłam Ci ze na moim ogródeczku sie mozna spalić.
Miłego wieczorku dziewczynki.

Do góry