reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
woda do basenu się leje.Może się nagrzeje do 14,bo o tej planuję wpuścić chłopaków do basenu.
Pięknie jest,

Barmanko dziś w radio wypowiadał się jakiś pan meteo i mówił,że we wtorek ma spaść temp.do 16-17 stopni i tak przez 2 dni,a później podejrzewają znowu wzrost temp.
No ale to jak wróżenie z fusów,nie?
Na moim magicznym phonie tylko w niedzielę ma pokropić,ale 20 st.:tak:

ewelcia jak tak Kora?

biola nie widziałaś,bo admin szybko odnalazł te posty i pokasował :sorry2:
zaraz zapytam admina na jak długo dostała bana :dry:

coś na szybko muszę ugotować,by nie tracić słoneczka.Trza się opalić :-)

Witam:-)
U nas ciepło ale jakoś zamglone to słonko:sorry2:
Wychodzi jednak,wychodzi:-D...Też widziałam prognozy,że pogoda w przyszłym tygodniu podobna:-)Najważniejsze dla mnie,żeby jutro dopisała:-p
Aniaa udanej imprezki urodzinowej,pewnie w kuchni urzędujesz:-D
U nas się karczek marynuje,zaraz idę szaszłyki zdiełat;-)
Barmanko ja też osobiście papiery na paszport składałam:tak:Na formie,z tyłu jest adres dokładny a biuro jest za Grafton Street:tak:
Lubiczanko hop,hop!:-)

Anineczka, haha dobre z tym wróżeniem z fusów :sorry2::-D
U nas słonka nie ma :no: jest ciepło ale mgliste niebo...szkoda, bo miałam w planach spiec se ryjka :cool2:

Gliwa, noo zakupy pokaźne!
Ja mojemu muszę spodnie jakieś letnie kupić bo wszystko już za krótkie na niego i wygląda ja myntek!

Tichonek, Gliwa,
dzięki za objaśnienie.
A to się zobaczy czy pojedziemy osobiście o paszport złożyć. Jakoś mi się nie chce z młodą jeździć gdziekolwiek...na zakupy to bym pojechała a co :-D ale urzędowe sprawy załatwiać to mi się nie chce :dry:

ejjj słówko "issued" to znaczy wydano tak? :sorry2:
jeśli tak to przyznano nam Mc :-):-) lalalala i tu barmanka dziki taniec odprawia :cool2:
W pn wysłałam im @ przypominającego o mojej osobie :-p bo chyba o nas zapomnieli, 2 miesiące czekaliśmy na decyzje :confused:

U nas znowu słonko praży:-)
Matt śpi,ale muszę go zaraz z wyra ściągnąc bo po Radka trza isc:tak:W drodze powrotnej plac zabaw zaliczymy;-)
...Widziałyście kiedyś takie długie słowo:szok:: Heksakosjoiheksekontaheksafobia :-D:-DMasakra,co?:-D

Barmanko gratki za Mc.

Ja położyłam młodego,ale gadula sobie zamiast spać.Bidok poci się strasznie,a i jak w życiu nie chciał pić wody i herbatek tak dzisiaj się przekonał do nich.Gorąc swoje robi.

Chłopaki zjedzą zupkę i wskakują do basenu,a plac zabaw omijam dzisiaj szerokim łukiem.Patelnia tam niemożebna.

wieczorkiem skoczę do sklepu,bo M rano wylatuje do Pl na 3 dni,to muszę zapasy sobie porobić,bo z trójką nie zamierzam oddawać się tej niewątpliwie przyjemnej czynności:eek:
To znaczy uwielbiam,ale nie z ogonkiem w postaci 3 szogunów :-D

wskoczyłam w krótkie spodenki i górę od stroju.mam nadzieję,że sąsiedzi nie będą zasuwać okien z tegoż powodu :zawstydzona/y::blink:

Hej!wywalilam na slonce swoje biale nogi:)mam nadzieje ze czarny mnie nie podglada hehe.

Barmako super ze przyznali wam Mc!

Anineczo,babka u veta w recepcji powiedziala ze kora wczorajszy dzien bedzie spala itp.a jak tylko w domu ja wyjelam z jej torby to zaczela lazic a za 5min juz kolnierz zdjela.musialam po sasiada dzwonic zeby potrzymal kota,a ja zebym jej to zalozyla.zalozylam,on wyszedl,a ta znow zdjela.nawet tasma klejaca dwa razy sciskalam i guzik.m przyjechal i udoskonalil jej to.

Szymkowi sie rower zepsul,wsiada na niego na ogrodku i prosi mnie zebym go pchala-zart jakis hehe.jak mi sie tak dobrze siedzi:D

reklama
A my wrócilismy z plaży,fajnie tak polezec.Igorek szczęśliwy był,gdy zobaczył piasek i jak go fajnie brał w rączke.Naśmiałam sie:-D
Barmanko a prosze bardzo.:tak:O to super ze przyznano Wam karty.
Dobra zmykam kawke spic,poki maly spi.

Do góry