Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja też sie stęskniłam

Zupełnie minimalistycznie-fantastycznie było-oczywiście za mało czasu aby zobaczyć to wszystko,co by się chciało...ale ciutkę kraju liznęlismy(polecam!!!-bardzo podobało mi się targowanie z każdym i o wszystko-od jedzenia-w drodze z lotniska do hotelu postój mieliśmy i kebab za 5e...wysepilismy 3 za 10e
potem były jeszcze zimne patery,przekąski,sałatki i duuuuzo wiecej-matko jak to teraz wyglada...i drugi tydzień-migusieńkiem-j Rodzice,załatwianie różności...ech-zleciało
no i ot...było ,minęło...Teraz tęsknimy...A i jeszcze z tych gorszych rzeczy-Danielek został pozarty przez"owada"(mysleliśmy,że przez komara,ale istnieje mozliwośc,że przez pluskwę
)i pół policzka mu"wyżarło"-i z mojego śliśniochy zrobił się taki bidulek...w dodatku rozdrapał sobie nochala i taki jest jak z wojny:/no i Dadzia w dniu wyjazdu-dosłownie jak ja obudziliśmy na powrót była cała opuchnięta na połowie twarzy-masakra mówię Wam...I to prawdopodobnie pajaczek ją uchapałja do tego jeszcze robie jajko sadzone i jestem w niebieAnineczo ziemniaczki z koperkiem a do tego kefir lub maslanka![]()

noo nareszcie się pojawiłaś bo pusto tu bez Ciebie ;-)