reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko Mikusia jest małą i płacze, a co ja mam mówić, jak moja prawie trzylatka przez dwadzieścia minut wyła leżąc na podłodze:baffled:, nie dała się uspokoić tylko mnie wołała i leżała na moich kolanach, na tatę obrażona jest śmiertelnie, ze mną w miarę rozmawia, ale chyba zaraz pójdzie spać z tego płaczu

reklama
Lubiczanko zaraz jak to napisałam to usnęła, jakiś u nas spóźniony bunt dwulatka czy coś. Zdecydowanie moje dziecko przestało radzić sobie z emocjami a ja nie umiem jej pomóc. Dużo rozmawiamy, dużo jej tłumaczę, ale i tak co drugi dzień jest płacz nie z tej ziemi. Aż się o nią boję

Marta-no słowo daję:no:
AsieńkoR-niestety nic nie doradzę-u mnie nie było żadych buntów i jak dla mnie-to wymysł jakiś i ot co:zawstydzona/y:ale tak samo kiedyś dziecko bylo zwyczajnie"żywym srebrem",albo nadpobudliwe,a teraz ADHD:/Niemniej jednak-oby ten etap buntowniczy był szybciorem za Wami:tak:

My z Igorkiem wróciliśmy ze spacerku.Najpierw bylismy wózkiem na mieście.A pozniej rowerkiem powoziłam Bąka mojego.Karta wysłana dla Taty bo ma za pare dni Imieniny i jest Dzień Taty.:-)Wiec bedzie zadowolony.
Lubiczanko duzo sił.Mikusia na ząbkowanie płacze?
No i zaczeło padac,pranie trzeba wstawic do domku.Achhhh z ta pogoda.Nie lubie suszyc w domku.

Ostatnia edycja:
Lubiczanko
to Twój tatus tez JAN:-).Mój Igorek ma dwa ząbki,teraz beda mu szły u góry.Tez nieraz marudzi.Ale to zależy od dnia.
AsienkoR no to udało Ci sie z praniem,ze masz suche.:tak:No nic zmykam M przyjechał z pracy.Zajmie sie Igorkiem,a ja spokojnie odkurze.

reklama
Do góry