reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.No i mamy niedziele,siedze i kawulke spijam.Igorek siedzi w foteliku i zajada paluszki.Zmartwienia mam rodzinne ,ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Modle sie do Boga codziennie,wczoraj nawet z M bylismy w kosciele na chwilke.

Lubiczanko
Wszystkiego Najlepszego dla synusia.Dobrze ze nic Ci sie poważnego nie stało.
No nic zmykam.Miłej niedzieli.

Dzien dobry dziewczynki:)
Lubifzanko najlepszego dla dawidka spelnienia wszystkich jego marzen:)no i najwazniejsze ze impreza sie udala:)
My wlasnie siedzimy z kacperkiem w kinie i czekamy na piekna i beste:)a pozniej mysle ze miasto musze cos podszykowac z zakupami na wyjazd:)
Bozyszzzz ale mam brecht z kacpera za kazdym razem jak sie usmiechnie normalnie wyglada jak maly zulik taki szzerbaty:)
Cos tam jeszcze chcialam ale nie pamietam:(ok zmykam bo zaraz filmik sie zacznie:)

Dzięki Dziewczynki w imieniu Dawidka:)
Barmanko-te jego zabiegi:zawstydzona/y:maść mi delikatnie wsmarowywał;-):rofl2:Nie-nie wiedziałam nic o tym programie...Dawid bedzie bręczał,że chce do Pl:dry:
Gliwa-powodzenia w rozwiązywaniu problemów-oby wszystko ułozyło się mega pozytywnie:)
Biola-ładnie tak z kina pisać?;))))))))))))Podobała się baja?
Kamcia-gdzie wybyliscie?
Dawid dziś ostatni raz w Pl szkole na lekcjach był-za tydzień odbiera świadectwo:)Dzieci mu zaśpiewały"sto lat",bo cukierasy zaniósł.Był baaaardzo szczęśliwy,że mu zaśpiewano;)Choc już od rana Babcia z Dziadkiem mu arię urządzili;)Teraz idziemy na wyzerkę-a zostało tego trochę...echhh-waga skoczy po tym weekendzie:sorry2:

Lubiczanko,AsienkoM to nie sa problemy,:no:moj najukochańszy dziadek walczy o zycie.Jest w cięzkim stanie.Jest to tata mojego taty.Jestem podłamana,od 3dni jest w szpitalu.Martwie sie strasznie,mysle.
Niedziela szybko jakos mija,niedawno wróciliśmy z zakupów z Droghedy.Kupiłam małemu pare rzeczy,i M kupił mini kamerke do nagrywania Igorka.No nic zmykam.Miłego wieczorku.

Gliwa-w takim razie nic tu nie wskuramy...Możemy tylko pozytywnie myśleć-czego i Tobie zyczę.Oby wszystko ze zdrowiem Dziadka było w prządku...choć wiadomo,że czas leci:sorry2:

reklama
haaaa pierwsza, pierwsza:-D

Lubiczanka, zaspalas?:rolleyes2::rofl2:

Ania, dzieki za odwiedzinki :tak:

Rosolek mam z wczoraj, kluseczki tylko dogotuje. Szaszlyki tez jeszcze mam..
Byla ktoras w h&m? jest cos fajnego?

Do góry