reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej!
Lubiczanko udanej imprezki:)
Aniu udanych zakupkow:)

Szym moj dzis wstal o 8:szok: a wczoraj o 6:baffled:....

milego dzionka wam zycze i spadam cos dzialac,bo od rana tylko pranie wstawilam:sorry2:

reklama
Hejoo, wracam do żywych ;-)
Ostanie dni były dla mnie mega ciężkie.. smutaski się przyplątały... ale już jest lepiej więc wracam na panel bb :-p
W ramach terapii wstrząsowej wczoraj pofarbowałam sobie włoski, wróciłam do mojej kochanej czerwieni na łebku :-D tylko jeszcze grzywke musze opitolić bo włazi mi do oczu. Chatke wysprzątałam na błysk, można robić test "białej rękawiczki" :cool2: zmieniłam pościelówkę, miałam jeszcze chęć wyprać firanki ale w domu już nie miałam miejsca na suszarce a na dworze pogoda w kratke więc sobie odpuściłam..

Lubiczanko, udanej imprezki. I wszystkiego najlepszego dla solenizanta :tak:

Asienko, myślałam że może udało Wam się wyjśc na kolację jak jeszcze teściówka była... a swoja drogą dlaczegóż to szanowny małżonek wziął sobie wolne PO wyjeździe mamusi :sorry2::cool2::-D?

Wiesienka, oj widzą że Asię też długo trzyma to cholerstwo... U nas najnowsze testy nie wykazały alergii, ale i tak nie moge podać dużo nabiału bo go wysypuje... i skąd to przy negatywnych testach? :szok: ocipieć idzie :-( Kiedy nas nawiedzicie na kawulca?

Aniaa, co masz w planach kupić dziś na shopingach? Ja mam chętkę polatać po pennym, ale w weekend nawet wołami mnie nikt tam nie zaciągnie :no: w pon m ma wolne, juniora wykopie się do szkoły, a ja Alutkę wsadze w wózio i będę buszować między półkami. A nie jedziesz czasem do Ikea na dniach?

Margaritta, noo mucha nie siada! Gratki za nowe autko! Czyli co - mężowy się teraz lansuje po mieście cooo? :)))
A co mi z Polszy przywieziesz? ;)
Wasze dzieci wcześnie wstają....:dry:? a która chce wstawać - oprócz Lubiczanki, która niema wyjścia - o 5 nad ranem dzień w dzień coooo? :-p Ja tak wstaje:dry: na szczęście cyc idzie w paszcze i lece dalej w kime;-)

Ostatnia edycja:
Barmanka dobrze, że smutaski przepędziłaś, a no P miał wolne od piątku jak mama juz u nas była. Mama pojechała w środe a wolne jeszcze do końca tygodnia ma, tak mu żona urlop wypisała. Nie lecimy do Polski więc urlop trzeba wykorzystać. Potem jeszcze będzie miał 5 dni urlopu jak moi rodzice będa i zostanie mu jeszcze 9 dni.

P pojechał z małą, ja zaraz chatke ogarne z zabawek i kuchnia wzywa.

aaaa Asienka, to ja Cię źle zrozumiałam ;-) myślałam że on sobie wziął wolne po wyjeździe mamusi :-D
No ja też się cieszę że smutaski sobie poszły bo już sama ze sobą nie mogłam wytrzymać ;-)

witajcie sobotnio

Daje tylko znak, że żyjemy, mamy się dobrze, ale doba póki co jest dla nas za krótka... pozdrawiam wszystkie i życzę miłego weekendu.

Witam
Ja mam weekend wolny jupi!!!:)))
Lubiczanko udanej imprezy!:)
Wczoraj bylismy na Iradio beach party w Castelbar fajną ekipą, wybawiłam się i dziś trochę padnięta jestem:) W PL szkole był piknik rodzinny bardzo fajnie było. Więc teraz luzik.
Miłego weekendu

Jezu usiadlam dopiero, trampolina stoi, Asia co chwile biega i skacze, ogrodek w koncu ogarniety, chata sprzatnieta, wiec moge usiasc i oddychnac
barmanko- moze w przyszly weekend bo jutro dzien taty wiec szykujemy z Asia niespodzianke;-)

reklama
Do góry