Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ale proszę czytac kiedy w Polsce!!!
Za tydzień
Pamiętam bo dzień później mój tata ma urodziny i zawsze podwójne święto miał
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za tydzień
a dlaczegoz to mam skupic sie na czytaniu kiedy w Polsce...?Ale proszę czytac kiedy w Polsce!!!Za tydzień
![]()
My sie cieszymy z podwojnych zyczen na Dzien Mamy, prawda? Dostajemy laurki od naszych dzieci, zapewne jeszcze jakies drobne prezenty tez sa... Wiec dlaczego pod wzgledem Dnia Taty mamy byc egoistyczne i patrzec tylko na to kiedy swieto wypada w Pl? To w koncu my - Kobiety - walczylysmy o rownouprawnienie wiec....?
Na Dzień Matki,że tak powiem "polski" dostaję prezenty od dzieci,w maju a nie w marcu
Ze szkoły nic a nic Radek nie przynosi
W marcu nikt u mnie nawet nie pamiętał,że jest Dzień Matki a w maju tak
My się obdarowujemy na "polskie święta" nie irlandzkie a już na pewno nie podwójnie
a szydelko lezy na stole i mocy urzedowej nabiera

A wlasnorecznie wykonana przez dziecko laurka jest dla mnie wystarczajacym prezentem, tym bardziej jak widze jaka frajde sprawia mu jej wykonanie;-)
.I mam cichą nadzieję,że na roczek Mikusi będzie równ ie fajnie.Dzieciaki się wybawiły,dorośli chyba też całkiem przyjemnie spędzili czas-super
Ale w doskonałym towarzystwie i takie chwile są świetne
Tylko ja autentycznie już się przyzwyczaiłam-bez marudzenia schodzę i zaczynam dzień
A mój Tatuś 24go imieniny ma,i dlatego też dnia Ojca nigdy nie zapomniałam
Miłego dnia Wam życzę
:-)
jednego tylko jestem ciekawa... "le po kilku lodowatych okładach J i po jego zabiegach przed spaniem dziś opuchlizna zeszła", w szczególności te J zabiegi mnie interesują
bo może jak ma dobry patent to bym mojemu podpowiedziała 
ja juz mam rosolek gotowy, Asia skacze wiec troche spokoju, 
Asia wczoraj dala kartke i kwiatki w niej wymalowala
Marcel wykonał laurkę wyklejankę :-)
sorki że dopiero teraz, zapodziały mi się w szafce
jak coś to daj adres na priv to Ci podeślę.
?