Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam ja od rana w dobrym humorze moja Mama dzis miala egzamin na prawko i zdala :-) Barmanko to my dziekujemy za zaproszenie za goscine za pogaduchy aaa swoja droga to mi prosze podrzucic przepis na to ciacho Gliwa przykro mi bardzo,trzymaj sie ,jak ccheszsie wygadac to zapraszam na kawke gratuluje zakupu my tez co chwile nagrywamy dziewczyny pamiatke beda mialy Ewelcia dzieki zakupy sie udaly,musialam sobie buty do kiecki na wesele kupic i kupilam ale procz butow jeszcze kilka innych rzeczy
Wczoraj pakowalam karton masakara jak ja nie lubie sie pakowac kurier zamowiony jutro ma po paczke przyjechac,pogode jak patrze to w kraju lato ciepelko i niech tak juz zostanie
Wczoraj sie napatrzylam na Alicje Barmanki i tak sobie pomyslalam ze chcialabym jeszcze jedno baby ale to byla tylko chwilowa mysl jak sobie przypomnialam ostatni porod
Ania, hihi teraz rozumiem skad Twoje pytanie odnosnie ciuszkow Alicji, co chce z nimi zrobic;-) spoookooo - zatrzymam je dla Ciebie:-):-)
Rozumiem ze masz traume po ostatnim porodzie, i doskonale rozumiem ze sie boisz przed kolejnym .. a myslalas o ewentualnej zmianie szpitala?
Gliwa, trzymam kciukaski za Twojego dziadziusia &&&
Witam.W domku ogarnełam,pranie sie pierze,jeszcz musze dwa wstawic.Po drzemce małego i obiadku,ide na spacerek.Musze zajsc na poczte,kartke wysłac. Aniaa dzieki za zaproszonko,ale moze innym razem. No nic zmykam.
Witam Barmanko-chciałabym zaspać(( Niestety nie ma spania z moją Mikusią...I szczerze mówiąc dziś jestem wypompowana:--p
Aaniu-nie ma co się zrażać...było minęło-jest Wasz Skarbek...a jakie są szanse na powtórkę z rozrywki???nie ma co myśleć,tylko do "roboty"się brać Tichonek-jak Matt?Daje Mamusi pospac?
Mika jest straaaaszna-wczoraj zasnęła przed 11 z płaczem,po 5tej pobudka,teraz ryczy,ciągle ryczy...ech...
Ale,ale-domek ogarnięty(wreszcie),obiadzio jest...zaraz po dadzię i zaczynamy nowy tydzień