reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
A gdzie zniknęła Ewelcia,Aania????Tichonek też się z meldunkiem opóźnia;)
Dzieki Kochanaze pytasz jestem jestem ale teraz zyje wyjazedm do Polski a dwa jakos nie chce mi sie siedzie na kompie teraz co J odpalil to mowie zajrze tutaja jakos tak mi szkoda czasu jak taka pogoda jest,super ze synus sie dostal do przedszkola nasza gwiazda tez od wrzesnia bedzie pomykac juz sie dopytuje kiedy

Tichonku najlepszego dla synusia samych radosnych dni
To Cie niezle przycisnelo dobrze ze juz masz sie lepiej

biola wspolczuje Ci wiem jako to jest bo czasmi tez moja cierpliwosc jest na wykonczeniu ale kazda z nas ma prawo miec gorszy dzien duzo wytrwalosci zycze i zdrowka dla chlopcow,dobrze ze lecisz do Polski to moze tam sie dowiesz czegos konkretnego

Milego wieczorka zycze

reklama
Kasiuleczko-nie,nie łapie się:( Ale co tam-bedzie miał kontakt z jęazykiem,i muszę wykorzystać,że zapał ma;)Wiem,że w necie pełno inspiracji-zawsze z nich korzystam;)))
Aaniu-nie dziwię się,że Pl Ci w głowie-ja też chcę!!!!!!

Tichonek Wszystkiego najlepszego dla Radka, samych radosnych chwil i sukcesów w szkole. Dobrze, że już te sensacje Ci przeszły i że Matt troszke spokojniejszy
Biola oj ty nasza bidulo i oczywiście Nikuś też biedaczek
Aniaa no nie dziwie Ci się, że nie zaglądasz do nas, żyjesz już wyjazdem, Już dzisiaj zycze spokojnej podróży
Asienka_r dzięki za fasolke, zaraz wpałaszuje. Zuzia w samochodzie zasnęła ale tylko na 15 minut, potem jeszcze zadzwonił sąsiad czy P może jego córy odebrać z przedszkola i zabrać do nas bo jest jeszcze w drodze do domu a już przedszkole zamykają. Padła dopiero pół godziny po wypiciu mleka.
Gliwa o to fajnie, że fotelik juz zamówiony.

Hejoo,
Tichonku wszystkiego dobrego dla Radzia :tak:
Ale Cie dopadło :baffled: współczuję.. pewnie Cię pupa bolała, coo?:dry:

Lubiczanka, oo jak super że młody się dostał do przedszkola :tak: a mogę zapytać ile będziesz płacić za przedszkole i na ile godzinek idzie? Tak z czystej ciekawości pytam ;-)

Biola, zdrówka dla Was. Oby w Pl Wam się poprawiło :tak:

Kasiuleczka, jak sobie młoda na kręglach radziła? My jeszcze nigdy nie byliśmy.. młody chyba jeszcze jest za mały...chyba, sama nie wiem.

Gliwa, co u dziadziusia?

Katrina, czyli rozumiem że nie potrzebujesz Tantum rosa? :sorry2: ja po półtora miesiąca się kapnęłam że mam :szok::-D

My dziś praktycznie cały dzień na dworze:-) młodą nawet w parku karmiłam z cyca bo mi się nie chciało do domu wracać wcześniej :cool2:
Dziś było oficjalne spotkanie w szkole i podpisanie listy - Marcel dostał się do przedszkola do rannej zmiany
:tak::tak:
Lece jeszcze chlebek zarobić :tak: mężowi posmakował własnoręcznie wypiekany i teraz mam prze%^&* i co 3 dni trza chlebek upiec:nerd:

Ostatnia edycja:
Lubiczanka, cena bardzo fajna :tak: Marcel chodzi już od września zeszłego roku, ale to było płatne. Teraz będzie chodził do darmówki :tak: tyle tylko że my dodatkowo (za opłatą oczywiście ;-)) zapiszemy go na dodatkowe 1,5godz po tych do tych 3 za free;-)

reklama
Barmanko dzięki ze pytasz.Dzis mój dziadek sie wybudził ze śpiączki.Troszke reaguje,ale jeszcze podłączony jest pod respiratorem.Bo sam nie moze oddychać.Mam nadzieje ze wyjdzie z tego.Codziennie dzwonie po pare razy dziennie do Polski i sie pytam o stan dziadka.

Do góry