reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wiesieńko-zdrówka Asieńce!!!Dobrze,że to poczatek-zwalczycie w zarodku;)
Tichonek-z Szymkiem MartyF zrobią rozpierduchę w przedszkolu;)))A tak serio-kolorowo tam,mają mini placyk zabaw i już przy zapisywaniu samym Daniel najchetniej by został;)))Ale Radzio świętował-super:)))Dawid też happy był,że w pl szkole mu zaśpiewano "sto lat";)

Tichonku sto lat dla twojego solenizanta!!!!
Zdrówka dla Asieńki.
Ja nie popisze bo zęby mnie bolą jak cholera wczoraj podkręcałam a dziś cierpie:/
Miłego wieczoru

Hejoo u nas też pada :baffled: uśmiałam się bo o 8.30 na niani elektronicznej ikonka wskazywała że jest noc :unsure::szok:
Dobrze że wczoraj sobie poprałam:tak:
Nic mi sie nie chce:no:a jeszcze mi tak kark połamało że łeba nie mogę odwrócić na boki :crazy:

Helol pada paea i pada:(
My wracamy juz na wlasciwy tor dzis dzieci przespaly cala noc :)wiec mam nadzieje ze krysys odszedl:)
Wczoraj kacperk odebral swiadectwo no i same achy i echy z matmy jest kozakiem normalnie:bciekawe po kim to ma:)ogolnie to wszystko super.ja sie tez uspokoilam i jakos tak fajnie jest i energia znowu powrocila:)

reklama
[SUB]hejooo!
U nas tez pada:baffled:a dizs dzieci mialy miec piknik w parku,bo dzis ostatni dzien Toddler grup...mialo byc fajne zakonczenie i dooopa blada z tego!!!!!!!
Aine jeszcze nic nie pisala co robimy w takiej sytuacji,czekam na wiadomosc od niej....;-)
Biola ciesze sie ze juz lepiej u was:)
hehe...nawet Twoj szwagier mowi na Ciebie Biola....smiac mi sie chcialo z nieggo wczoraj,ale nic nie mowilam ze ja Ciebie znam z forum:-D...jeszcze by nie zajarzyl o co kaman,a ja bym na glupka wyszla:dry:
Lubiczanko ale tanie przedszkole:)///oj Szymon z Canielem dadza czadu:-D
Wisienko Asia niezla jest!!zdrowka jej zycze:)
Kamcia a jak dzis Twoje zeby,juz lepiej?

chcialam cos jeszcze i zapomnialam:sorry2::dry:
[/SUB]

Do góry