AsienkaM1986
mama Zuzi
Hej
U nas szaro, buro, deszcz i wieje.
Dom posprzątany, zupa dochodzi później jeszcze drugie danko upichce. Chyba na poprawe nastroju upieke szarlotke.
Asienka_r dobrze, że spotkałysmy się we wtorek bo dzisiaj to raczej nie chciałoby mi się ruszać z domu
Ewelcia szkoda, że pogoda pokrzyżowała takie fajne plany.
Barmanka niech Cię twój mężuś wieczorem ponaciera.
Biola trzymajcie się ciepło i dobrze, że energia powraca.
Miłego dnia kobitki
U nas szaro, buro, deszcz i wieje.
Dom posprzątany, zupa dochodzi później jeszcze drugie danko upichce. Chyba na poprawe nastroju upieke szarlotke.
Asienka_r dobrze, że spotkałysmy się we wtorek bo dzisiaj to raczej nie chciałoby mi się ruszać z domu

Ewelcia szkoda, że pogoda pokrzyżowała takie fajne plany.
Barmanka niech Cię twój mężuś wieczorem ponaciera.
Biola trzymajcie się ciepło i dobrze, że energia powraca.
Miłego dnia kobitki

gdzieś muszę skargę napisać 
.
mowil o wakacjach na Teneryfie;-)i o jakims smiesznym kapeluszu co ma Twoj m,czy jakos tak
za zadania domowe,za matematykę-co kurka w każdy piątek dostaje sweets za 5gwiazdek(taki system maja,że w poniedziałki każdy dostaje 5gwiazdek i pani im zabiera za złe zachowanie,brak zadania domowego itp,a ten kto dotrwa z kompletem do piątku dostaje coś słodkiego),nagrody od dyrka,vouchery"na nierobienie lekcji"a tu co?Z matmy-ja nie wiem co oni robia a on lekcje w 3minuty ma gotowe.W dodatku zawsze 8/10 i więcej dobrze...Zgroza...Nie mówię o innych-w zeszłym roku był prymus a tu nagle na samo dno niby spadł
.