reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry

Biolu
teraz będziecie musieli poczekać znowu kilkanaście tygodni na rozpatrzenie, potem Wam wyrównają:-p
AsienkoM ja też myślę, że to niegłupi pomysł z tym lotem:cool2:
Barmanko u nas też w nocy lało

Przez tę pogodę pranie schnie i schnie a tu kolejny stosik się nazbierał:baffled:.

Dobrego dzionka

reklama
Witam...
Zaliczyliśmy wczoraj ostatnie szczepienie Matta i mój blood test.Pozałatwiałam wsio i nawet pogoda nam sprzyjała.Zaczęło lac dopiero jak wróciliśmy do domu:-)
Matt wcale nie płakał tylko się wściekał,że krępuję mu ruchy jak nurse dawała szczepionkę:tak:
W H&M kupiłam Radkowi fajne koszulki na wyjazd i sobie bluzeczki,takie przeceny,że szok:-)
Barmanko tak,ja czekałam na FIS około pół roku:tak:Teraz znów rozpatrują,kilkanaście tygodni ze ściśniętym pasem a potem zastrzyk będzie (o ile nie zabiorą:szok:,bym się pochlastała:baffled:)
Anineczko prócz schiza na otwarte w nocy drzwi mam jeszcze taki,ze nie mogę spac gdy jakieś lustro jest odwrócone zwierciadłem w stronę pokoju:sorry2:...W Proszę o głos napisałam Ci,żeś byka zrobiła ale chyba nie widziałaś:sorry2:
Lubiczanko powodzenia,pewnie zadzwonią:tak:Ale powiedz mi,miałabyś pracowac od 18-tej do 2:00....Zanim wrócisz do domu,umyjesz się,zaśniesz,niech jest 3:00...kiedy Ty zamierzasz spac,skoro Mikusia o 5-tej już wstaje:confused::szok:

hej to znowu ja,
ponawiam pytanie o to czy ktos zna jakas zaufana nianie, lub domowe przedszkole dla 11miesiecznego malucha. w okolicach dublin 15 lub dublin city center...????
dzieki sliczne za pomoc

Witam
Gliwa-cmokas za wczorajsze 11miesięcy Igorkowe;)))
Crea-chętnie bym Ci pomogła,ale moje okolice ciut oddalone od Twojego rejonu poszukiwań;)
Dziś iste szaleństwo u nas-Mika do 6tej poszalała w łóżeczku;)))
Miłego dnia Wam

Hej dziewczyny

No i sprawa załatwiona, mam zakupione bileciki do POlski od 26 sierpnia do 14 września.:-) A mój lot powrotny to ten sam lot którym moi rodzice przylatują do nas.:-)

Lubiczanka no faktycznie poszalała;-)
Gliwa buziak dla Igorka. I chyba Twój M ma urodziny dzisiaj?? Wszystkiego najlepszego.
Crea przykro mi ale nie pomoge.
Asienka_r zaraz sie obrobie i przyjeżdzamy.

reklama
Do góry