Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tichonek-wow-wszystko widzę masz obcykane-kto,kiedy i jak)) Gliwa-mężowi Twemu wszystkiego najlepszego(choć czegóż mu do szczęścia może brakować ,skoro ma Was)) AsieńkoR,Tichonku,Margaritta-Wam i Waszym Połówkom wszystkiego tego,co Was będzie prowadzić do wspólnych celów-miłości i wzajemnego szacunku,wyrozumiałości i wsparcia...I wielu,wielu wspólnych chwil na spacerze za ręce i ztą iskrą w oku
Tichonku - weterani to fakt- dzieki za piękne slowa tu i tam... dla Was tego samego i jeszcze więcej kochana :*:*
Asienko_r i dla Ciebie i Twojego męzowskiego mnóstwa szczęsliwych dni i ogromu pokładów miłości :*
Justysia tez? no to wszystkiego tego co powyżej ;-)
sorry ze tak wpadam tylko,ale... zycie jakoś mi przelatuje między palcami ostatnio.. ale nic to - alleluja i do przodu
Witam.
Dziękuje dziewczynki za życzenia dla Mojego Mężulka.:-)My wróciliśmy z długiego spacerku z Igorkiem,kupiłam takze prezencik urodzinkowy.
AsienkoM super ze lecicie do Polski.
Tichonku,AsienkoR,Margarittko Rocznica Ślubu to ważna chwila
niech będzie dla Was bardzo miła.
Pragnę więc złożyć szczere życzenia:
miłości, zdrowia i powodzenia.
A każdy rok razem spędzony,
niech będzie piękny, wymarzony. Miłego popołudnia.
Ano fakt,to Justysia a nie Anineczka jeszcze dziś świętuje:-)Wszystkiego naj,naj również dla Was,oczywiście:-)
My dopiero co do domu weszliśmy.Padam na pyskO 11:00 pojechałam z dzieciakami autobusem do stolicy,odebrac wreszcie Radkowy paszportAle cieplutko dziś,ani kropelki deszczu nie było a we wczorajszej prognozie miałam-ulewyTakie dzieci dziś grzeczne były przez cały dzień,że szokMatt 5 godzin w wózku spędził i nawet nie stęknął a Radek miał Burger Kinga obiecanego więc posłusznie jak baranek szedł przy mnieFajny dzionek,dzieci najszczęśliwsze z jazdy autobusem:-)Ale teraz to bym się na kanapie wyciągnęła,ale ni ma jakPranie wstawiłam,idę dzieci karmic