reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:):):)
AsienkoM mimo zmęczenia padła o 20.45 a dzisiaj spała do 9:):):) Fajnie, że smakowało:):):)
Barmanko nowy przepis na obiadek, nazywa się meksykański przysmak a w rzeczywistości to pierogi pieczone z ciasta drożdżowego z kurczakiem i warzywami:):):)

Tak mi się wstawać nie chciało..., ale jak już wstałam to nawet prasowanie machnęłam:):)

Dobrego dzionka

reklama
Dziś przyszedł nam paszport dla Marcela :-) Dla Alicji jeszcze nie, mimo że dokumenty razem wysyłane były:eek:
Ale pogoda :baffled:

Ewelcia, dobra jesteś :-D:-D głodnemu chleb na myśli :-p

Asienka, o rety ale cuda z tym obiadem :szok: a szybko się to robi? a może zapodasz przepis? ;-) bo czasem człowiek zjadłby coś nowego :sorry:

lece sprzątać chate...ale mi się nie chce :confused2:

Barmanko przepis znalazłam w jakiejś gazecie:):) ja lubię wymyślać czasem nowe, bo ile można jeść to samo:confused2:. Wydaje mi się , że szybko się robi, bo ja zrobiłam sporo, sporo zjedliśmy, dałam Asi i jeszcze na jeden obiad mi zostało. Pasuje do tego jakiś sosik, AsienkaM mi podpowiadała, że słodko kwaśny by pasował a mój M, że pomidorowo czosnkowy:):). Lepiej smakują odgrzane:), bo ciasto się mięciutkie robi:):):). Potem wrzucę przepis na wątek

Dzień Dobry miłe Panie :-D
wpadłam na chwile i już lecę dalej korzystać ze słoneczka :-)
Miłego dnia Wam życzę oby nie padało za dużo :tak:

Ja miałam mieć leniwy dzień a musiałam wyjśc przed 11 i niedawno co wróciłam. Brat P dzwonił, czy nie mogłabym odebrać z biura paszportowego paszportu dla najmłodszego synka. Bo przyszedł do tego biura wczoraj i jakby dzisiaj wysłali to do nich to u nich byłby w poniedziałek, a oni w niedziele leca do Polski:baffled:.
A kawałek drogi mam do tego biura. Bo jak mamy kościół i ten duży parking to musze przejść przez parking i tam są budynki biurowe. Asienka_r i Gliwa będą wiedziały gdzie.
W drodze powrotnej sie rozpadało jeszcze.
Asienka_r no pomidorowo czosnkowy sos byłby też bardzo dobry

reklama
Do góry