reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Betiaro, dobrze Ci z tym słoneczkiem :tak: u nas pada cały dzień :baffled:

Asienka, dziękuję ślicznie za przepis. Tylko musisz mi coś wyjaśnić bo tak jeszcze nie robiłam... O co chodzi z tym ciastem które należy wsadzić do miski z zimną wodą? Jaka duża ta miska? woda ma zakryć ciasto? Ciasto urośnie w tym? Czym osuszałaś?

Barmanko ja wkładałam do normalnej miski, dobrze jakby zakryło, ale mi trochę wystawało a i tak wypłynęło po tych 15 minutach, powiększyło objętość. Osuszałam ręcznikiem papierowym, tak delikatnie, bo się klei, posyp ręce odrobiną mąki, żeby się tak nie kleiło

hej!
u na leje od rana:wściekła/y::baffled:
szym mi nerwy psuje:no::baffled:....zrobilam sobie kawke na odstresowanie;-).
AsienkoR az musze zajrzec na watek z przepisami...moze i ja kiedys wyprobuje.
AsienkoM ale mialas wyprawe;-)

no wczoraj zmeczona na maxa bylam i juz sama nie wiedzialam co czytam:-Di jak slucham;-)....

u mnie dzis na obiad,krokiety ze szpinakiem a do tego sosik czosnkowy...pyyycha!!!

Kurcze co za pogoda,szaro i buro.W depreche można wpasc.:wściekła/y:Ogółem dzis mi szybko minął dzionek,mimo ze siedziałam w domku.AsienkaM z Zuzia Nas odwiedzili,dzieci sie troszke pobawiły.Igorio juz sie nauczył zabawki zabierac.Mały cwaniaczek.
Miłego wieczorku dziewczynki.

reklama
Witam
Miłego weekendu życzę , ja zawiozłam dziś mame i Oliego na lotnisko no i już się grzeją w Polsce. Jeszcze jeden dzień pracy i wolne , i w końcu wakacje!:)

Do góry