reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko typowo do tej poradni to nie mam tzn oni nie maja str ale jutro poszukam cosik podobnego to sa testy homeopatyczne i ci wkleje:)a o sloneczko to masz racje ale przeciez juz od dawna wiadomo ze czlowiekowi zawsze zle:)wszystko by bylo ok gdyby te moje chlopaki lepiej je znosili;)

reklama
Barmanko tu cos znalazlam
http://www.odczulanie.com/testy_alergiczne.php
Ja wierze ze nikusiowi pomoze i odbuduje uklad immunologiczny ,musze w cosik wierzyc bo lekarze tylko daja mi antybiotyki a tu niebawem jesien ze az boje sie pomyslecc jak to bedzie;(
Ewelciu taka tak ja z radomia a co ty tez?

Witam
Biola-ale masakra-no szkoda dziecka:((
Barmanko-banany są uczuleniowe,tak samo jak truskawki:zawstydzona/y:Ty łasuchu-zawsze o ciacha pytasz;)
Ewelcia-ooo-krówka...Mniaaaaam
Anineczko-dlatego czasem warto nie mieć tej wiedzy-nie wiedziałas,szczepiłaś,nie było problemów,teraz wiesz i nastręcza Ci to wiele wątpliwości:sorry:
Tichonek,Kasiuleczka-wow-no współczuję alergii na słońce:sorry:Nie wyobrażam sobie -ja taka słońcolubna;)
No i co tam...Uciekam-miłego dnia Wam

Biola ja z Szydlowca prawie;-):-D....

u nas znow kropi...ziemniaki wstawilam,bedzie dzis gulasz z kluskami slaskimi i soruwka z kiszonej kapusty,ale cebuli nie mam:sorry:

Milego dnia

Biola, dzięki za stronkę, poczytam sobie. A dużo płaciłaś za testy? A ile za odczulanie?

Ewelcia, o rety że ci się chciało robić ta krówkę ;-)

Lubiczanka, złapałaś mnie :-p niestety po ciąży został mi pociąg do słodkiego:wściekła/y: ale nic to - od poniedziałku koniec ze słodyczami w tygodniu :tak: tylko jeszcze nie określiłam sie od którego poniedziałku :rolleyes2:

AsienkaR, Tobie tez miłego dnia.

AsienkaM, ja również lubie obiadowe poniedziałki z tego samego powodu co Ty;-) mięsko zostaje z niedzieli, wystarczy tylko jakieś ziemniaczki dogotować i woooolneee:-)

Wiesienka, i co, pojechaliście do Galway?

Zmykam, dziś jedziemy z Alicja do szpitala na usg bioderek. A potem do znajomych na kawulca:tak:

reklama
Do góry