reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Ehhh pogoda.

A ja nie mam jedzenia z wczoraj :confused2:
I nie wiem co zrobić,wyciągnęłam żeberka z zamrażalki,ale nie wiem czy to akurat chcę :baffled:

Barmanko banany uczulają,mojego młodego uczula Deserek z bananów Gerbera :sorry:

Biola mam nadzieję,że odczulanie wam pomoże. :tak:

no nic to,młody bawi się piłeczkami w kojcu,a ja spiję kawkę i do roboty :baffled:

reklama
hej
Ewelcia eeee tam ,ostatnio sie przyzwyczailam ze mam cale lozko dla siebie wiec z tym tatá to bym sie raczej nie wyspala:-Dszczegolnie ze on taki duzy i napakowany:tak::-D ale jak chcesz to moge ci go podzucic bo to mulat:-D:-p
Wczoraj z Olivá i ze znajomymi wybralismy sie na seans kinowy dla dzieci Top Cat-dzieciaki zadowolone szczegolnie z tego popcornu:-Dbajka taka seeee.
ehhh ja bym musiala po ziemniary sie wybrac:baffled: bo sie skonczyly ,miesko mam od wczoraj.Wczoraj nawet odkurzylamchate, lazienka czeka na sprzatanko ale czy mi sie dzisiaj chce:sorry::confused2:?

Ale wakacje!:confused2::wściekła/y:
Pada i leje,leje i pada:wściekła/y:
Wczoraj zaliczyliśmy zakupy całodniowe,luuubię tak:-)Moje chłopaki za to mniej jakby:-D
Biola to Ci lekarz irlandzki doradził:sorry:Nie trza Nikusia odrobaczac a tu o!:sorry:
Kasiuleczko napiszę Ci co i z tą alergią w następnym "wejściu" ok,bo Matt nie daje popisac:sorry:
GLIWA czy Twój dziadek przegrał walkę?:-(

Kasiuleczko, mulat, mrrrrr:rolleyes2:

Lubiczanka, AsienkaR, my mieliśmy skierowanie od lekarza na to usg, ze względu na złe położenie Alicji (fakt że tylko 2-3tyg była głową do góry...). Ale wiem że jak poprosisz gp to powinna dać to skierowanie na usg, tylko trzeba czymś to uzasadnić, nie samym tym że rodzic chce skontrolować :confused2:
Kolejną kontrolę mamy za 4 miesiące.

Przy okazji wizyty w szpitalu odwiedziliśmy "ciocie" ;-) czyli lekarkę która mnie prowadziła i drugą którą robiła cc:tak: Boszz jak popatrzyłam na te wszystkie brzuchatki to aż samej zatęskniłam na błogosławionym stanem :zawstydzona/y::-D

reklama
Do góry