reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Pisałam Wam, że w piatek odbierałam paszport dla bratanka. W sobote szwagier zadzwonił czy moge ich online odprawić bo oni ponoć maja jakis problem i nie mogą. No to ich odprawiałam. Potem dzwoni, że oni nie będą mogli wstąpić po paszport i te karty pokładowe i czy P może podrzucić to do kuzynki, która też leciała w niedziele. OK. A wczoraj wieczorem szwagierka pisze do mnie czy jeszcze z tych dokumentów z którymi był paszport to moge wyjąć akt urodzenia młodego i jej wysłać bo jej potrzebny a ona zapomniała.
Oni zawsze mnie oslabiają:confused2:

Biola no to nie zazdroszcze, że dzieciaczki tyle mają tych alergii, mam nadzieje, że to odczulanie pomoże.
Barmanka, Tichonek, Lubiczanka mnie tam tez tęskno za brzuchalkiem.
Lubiczanka o no to na pewno będziesz miała udany dzionek.
Kamcia zazdroszcze
Asienka_r i co widzimy się w czwartek??

Witam:-)
Pogoda taka se:sorry:Jeszcze nie pada,ale słońca tyż ni ma:sorry:
Lubiczanko fiu,fiu...Ale szczerze?Jakby mnie P o 5-tej zbudził na igraszki to bym go zabiła,z łóżka wyrzuciła i jeszcze raz zabiła:-D...Tym bardziej dziś gdy Matt od 23:30 spał z nami w łóżku:wściekła/y:Luuuudzie co za noc:confused2:Darł się,kręcił,wściekał,nie dał do siebie do łóżeczka odłożyc:confused2:
Ja poważnie się boję co to będzie w hotelu bo Matt jak się obudzi w nocy to drze się okropnie:baffled:Nie,nie płacze,on wrzeszczy jakbym go przypalała prętem,dopóki go mlekiem nie zatkam:eek:Okropnie jest w nocy rozdarty,aż ze złości się spina,kopie:baffled:A tam bez mikroweli,zanim ja to mleko namieszam to nas pierwszej nocy z hotelu na zbity pysk wywalą:baffled:Termos trzyma maksymalnie 3 godziny ciepło:confused2:Stracha mam normalnie:baffled:
AsieńkoM:eek::eek:Aleś Ty uczynna:-DMnie by szlag trafił:baffled:
Wiesienko tak akurat w zeszły weekend do P mówiłam,że pewnie na dniach będzie wyprzedaż w Next a tu o!:-DMaila z info to oni dzień przed wysyłają więc jeszcze nic nie wiedziałam:sorry:Ale i tak nie mam jak się wybrac,a tym bardziej z czym:baffled::-D

Ostatnia edycja:
Tichonek-żeby było śmieszniej poszłam spać o 1szej;)))Co do hotelu-jesli o nocki chodzi,to polecam termosik-podgrzane mleko czy woda(zależy co tam Mattiemu zapodajesz)zawsze pod ręką i w dwie minuty miksujesz:)))
AsieńkoM-potwierdzam-dzień nadal super-a nawet lepiej;)))tak więc chyba codziennie z rańca ponapastuję moejgo J;)))))))Co do Rodzinki-masakra.Ja już bym wybuchła pewnie:/
U nas też pogoda nijaka-ok 6tej tak zaświeciło,ze miałam ogromna nadzieje,ale teraz tuż nad ziemią(;))wiszą takie chmury,że szok...ale nie pada(odpukać)

Lubiczanko mówisz o takim zwykłym,prawdziwym termosie?Jak długo on trzyma ciepło?I wlewasz gorącą wodę,która potem trochę stygnie w nim czy taką jaką potrzebujesz za kilka godzin?
Bo ja mam tylko taki termo bag z Tommee Tippa co się butelkę wkłada i on 2,5 do 3 godzin trzyma ino:sorry:

Lubiczanka, Tichonek mnie to juz ręce opadają.

Tichonek ja używałam zwykłego termosu żeby nie latać do kuchni. Trzymał gorąca wode prawie do rana. Miałam w butelce tak 1/3, nalaną ostudzona przegotowana wode, a jak sie młoda obudziła to dolewałam gorącej i wsypywałam mleko.

Ostatnia edycja:
Tichonek-nie inaczej.Gorąca przegotowana woda i butelka zimnej pod ręka,w razie wu.Zdaje egzamin na 100%:tak:
AsieńkoM-ale cierpliwością i tak Cię Bóg obdarzył;)

reklama
Dzięki,dziołszki,zakupic muszę:-)
Najwyżej sobie będę zostawiała w czajniku przegotowaną zimną wodę i w termosie gorącą,mam dozownik na mleko w proszku i będę michtac:tak:Tylko to muszę na prawdę w trimiga bo mnie wywalą z hotelu:baffled:

Do góry