Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tichonku ja zawsze tez wieczorkiem zalewał termos wrzątkiem,i zanosze do pokoju.Zeby rano nie złazic.Ciach mach i mleczko zrobione.Jeszcze zawsze ma troche wody przegotowanej zimnej,w razie czego zeby zmieszac.Polecam. AsienkoM za dobrze oni z Toba maja.Masz duzo cierpliwosci. Lubiczanko pewnie do męża trzeba sie przytulać.
MiłegoDnia.
hejka
Gliwa
[*]:-(
Tichonku w takim razie daj znac czy ten karoten pomogl cos?
Lubiczanko amore od rana Boziu i Ty masz jeszcze sily przez caly dzienJa mojemu powtarzam wieczorkiem albo teraz albo wogole bo mnie rano to tak dobrze sie spi i jak mnie budzi to poxniej jestem zla jak osa.Ah te hormony po ciazowe( co nie Tichonku?) kiedys to czlowiek mogl o kazdej porze a teraz to lepij sie wyspac
wczoraj sobie farbnelam wloski wieczorkiem na braz bo juz masakra 3 kolory na glowie mialam odrosty,poxniej jakis jasny a od polowy czerwien sie przebijala.No i se masakre zrobilam-za krotko ciachnelam grzywke-ehh teraz co najmniej 3 tygodnie bede musiala tak chodzic poki nie odrosná..
spacer zaliczony od rana bo poxniej ma ponoc padac a teraz ide zupke ugotowac
Kasiuleczko-dawaj fotę!!!!co do porannych amorów-wolę być tak budzona niż przez wyjca małegoz dwojga złego to pierwsze przyjemność sprawia))
dnia dobrego ciąg dalszy-zakupki porobiłam,obiad upichciłam...zaraz mnie z nudów wena na ciacho weźmie...jakąś drożdżówe trzasnę,a co?))
hej! Tichonku kup koniecznie termos..ja robilam tak jak dziewczyny...zdawalo egzamin,u Ciebie tez pewnie zda
Mnie w niedziele kolezanka mowila o wyprzedazy w Next...ale nie wiem czy pojde...moze popoludniu,chcialabym kupic Szymkowi jakies lachy na przyszly rok;-)..ale nie wiem co z tego wyjdzie..
Lubiczanko,ja z rana nie lubie,ale w nocy czemu nie?:-)
Kasiuleczko dawaj fote
tez musze sie ufarbowac,bo juz 7 miesiecy farby na glowe nie kladlam...musialam dac odpoczac moim kudelka,bo strasznie wypadaly i lamaly sie
Boszsz...ja byłam u fryzjera ostatnio przed chrzcinami Matta czyli prawie 5 miechów temu i jak miotła już wyglądamAle jestem już zapisana na odnowę czupryny wraz z mym synem młodszym
A ja,jako,że obiad miałam od wczoraj,umyłam wreszcie lodówkę bo już na nią patrzec nie mogłamPoodkurzałam jak Matt zasnął bo przecież sra po gaciach na sam widok odkurzaczaJak wstanie to obiad podam i idziemy na dwór bo nie pada...Za to mnie na łeb coś padnie jak gdzieś nie wyjdę,wczoraj cały dzień doma siedzieliśmy
A w ogóle dostałam maila odnośnie mojej rezerwacji biletów do Hiszpanii.Okazuje się,że Hiszpania podniosła podatki i wszystkie bilety zakupione przed 1 lipca a będące do wykorzystania po 1 lipca drożejąNo i z kart nam ściągną tę dodatkową kwotęNa szczęście do Reus to tylko 1,72E od osoby ale już do samej Barcelony 8,95EA do Madrytu 9,12E
Margaritta-nie mogę do Ciebie wysłać sms'a Tichonek-a to chamówa z tą podwyżką!Co Was to obchodzi,ze zmieniły się podatkiprzecież po to się rezerwuje wcześniej
A my sobie własnie wróciliśmy z pokazu munstertrack-głównie motory,ale dwa auta na ogromnych kołach też byłyDzieciaki się cieszyły jak szalone jak tak kicali na tych motorach...a teraz trzeba się wymyć i miło spedzic czas-moze powtórka z poranku na dobranoc)))Miłego wieczorku Wam