reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta, zawsze się zrycze słuchając tą piosenkę...

Lubiczanka, no moje eldorado skończy się za tydzień... osiwieje jeszcze bardziej niż jestem...
Może Ci się dziecie przestawia już na "normalne" godziny wstawania?;) Dobrze że sobie pospałaś :)

AsienkaM dlaczego nie masz ochoty na pisanie?

AsienkaR, to jak skończysz u siebie sprzątać to przyjdź do mnie ;) taaaak mi się dziś nie chce :(

reklama
Barmanko-dlaczego się kończy?Co tam za zmiany się szykują?
Tichonek-to wcale nie jest takie śmieszne-rzeczywiście musze biegać jak porąbana żeby zrobić co trzeba;)Super,że Matt i Tobie dał luźną nockę;)
AsieńkoM-głowa do góry i nabieraj chęci na pisanie;)
AsieńkoR-no mówię,że rozpusta;)))

Lubiczanka, a bo Marcel jeszcze tylko tydz będzie chodził na te dodatkowe zajęcia do szkoły:confused2: kurcze niby to tylko 3,5 godz dziennie a jaka ulga dla rodzica:-D no i trzeba będzie mu jakieś rozrywki zagwarantować bo przy takiej pogodzie to się przecież cholercia nigdzie nie wyjdzie:wściekła/y:

AsienkaR, już se posprzątałam :-p jak zobaczyłam która godzina jest to takiego spida dostałam że juhu, nawet dywan zaprałam bo glutek czekoladą usyfił:eek:

Znalazłam fajny przepis na racuchy na maślance, zaraz się z Wami podzielę, jak dla mnie pyszota, o wiele lepsze niż na mleku;-)
A i jeszcze miałam kiedyś zapodać przepis na placek z cukinią
:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Barmanko no piszę przecież, że następnym razem może u Ciebie posprzątam:-p. A często pierzesz dywan młodego, bo ja Ani raz w tygodniu:confused2:. Zajrzałam do przepisu, fajny, ja robię z maślanką albo z kefirem

Matt śpi,wszystko mam porobione i odpoczywam:tak:
Jeszcze dziś na zakupy spożywcze musimy wyskoczyc,jak P z pracy wróci bo jutro zaś idzie do roboty a popołudniu ma wychodne:sorry:
Może,jak pogoda pozwoli to się jutro przejdę do nas,do pawilonów z dziecmi bo muszę jeszcze parę ciuszków dokupic przed wyjazdem i zajrzę do Nexta,w któym już pewnie nic nie będzie:eek::-D
Barmanko przepisy dodane do spisu:tak:
Moja mama takie racuchy na maślance robiła:-pPyszotka:-p

No ja właśnie do tej pory na mleku robiłam, a że mi maślanka po lodówce walała to znalazłam takowy przepisik ;-)

AsienkaR, oki doki czyli w next frajdej jesteś u mnie, tak?:-)
Marcel uświnił nasz dywan, w livingu:confused2: on u siebie w pokoju nie je niczego (może dlatego że pokój na piętrze i nie chce mu się żarełka tam zanosić...)

Tichonek, znowu mężowy ma wychodne? :szok: nie za dobrze to mu?:cool:

Wiesienka, jak z jutrzejszym dniem?

Barmanko ano widzisz jaka za mnie dobra żona:-D
Siedział na tyłku chyba z pół roku,aż się zaczęło:-DOstatnio robili grilla z chłopakami z pracy a jutro jeden z nich ma urodziny i powtórka z rozrywki:sorry:Ale serio to też powiedziałam w pierwszej chwili:"Znowu?!":-DAle niech idzie,należy mu się;-)Tylko ja cała w nerwach dopóki nie wróci bo ona głuuuupi jak wypije,że szok:eek:
Młody zaraz wstanie i koniec laby:sorry:
Przeszedł już na jedną drzemkę,tylko na razie ok,ale jak się szkoła zacznie to nijak mi nie pasuje godzina bo Radka ze szkoły muszę odbierac:sorry:Jak ja go ustawię z tym spaniem?:eek:

Po wyniki dzwoniłam do GP,nadal niedoczynnośc:wściekła/y::wściekła/y:Co za lekarz,że mi dawki hormonów od porodu nie umie ustawic:wściekła/y:

Lubiczanka, Barmanka jakaś senna jestem dzisiaj, wypiłam kawe, potem poszłam z Gliwą na spacer, dzięki za miłe popołudnie) i w drodze do niej to myślałam, że zasne prowadząc wózek. Po spacerku znowu kawa a ja dalej śpiąca.
Kasiuleczka dzieki za kolczyki, super, wieczorem przelew zrobie
Asienka_r no to teraz na pare obiadów pierogów będzie. Mi w zamrażalce ostatnia porcja została, ale będe robic dopiero jak przywiozą mi rodzice z Polski maszynke. Zrobie z mięsem, P ulubione.
Tichonek a kiedy Ty będziesz miała wychodne:sorry::-p

Zuźka zasnęła bo spłakała sie jak szalona i zmęczyło ja to.
A siostra nie miała dzisiaj biopsji robionej bo ordynator w szpitalu po badaniu stwierdził, że biopsja to ostateczność, że lepiej będzie jak pojedzie do kliniki w Lublinie i porobi specjalistyczne badania i dopiero jak w nich będzie coś nie tak to dopiero biopsja, bo jest jeszcze bardzo młodziutka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry