reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzien doberek kobitki u mnie humorek juz lepiej,wzielam sie za przygotowanie salatek na jutrzejsze party wiec jest ok pomimo ze smrodek spal a raczej krecil sie z nami:(
Tichonku my tez tak myslimy zeby na wiosne lozko pietrowe zakupic,ale najpierw musze dzieciaki wyprostowac na prosta kacpra zeby nie darl sie i nie budzil bo jeszcze zlecial by z gory bo jsk sie drze w nocy to chyba spi i niewie co sie dzieje a nikosia zeby nie wstawal e nocy i umial sam zejsc z lozka bo narazie to leci na pysk:(ale powiem wam ze kacper jest b podekscytowany lozkiem i o dziwo nie placze w nocy budzi sie ale pocichutku przyjdzie do nas i jest ok.:)
Barmanko a dziekuje fioletek tez mam a czy moge np nikusia w nim wykapac bo jakas szorstka skorke ma?

reklama
Ewelcia oby temperatura nie wróciła.Zdróweczka.
Lubiczanko lubie jak mnie odwiedzaja:tak:znajomi.
Biola i tak trzymaj oby homorek Cie nie opuszczał.:-)
Igorio dzis marudny,zasnął i po chwili sie obudzł.Ale przytuliłam go i zasnął.Mam nadzieje ze pospi jeszcze troszke,bo jak sie nie wyspi to bedzie dawał czadu.
Miłego popołudnia.

Gliwa-ja tez tak lubię:)))Fajnie czas mija i ma się do kogo"gębe"otworzyć:)))
Biola-byle tak dalej!!!Nie poddawaj się złym nastrojom!!!
A moją mIkuchę zaczyna brać jakieś przeziębienie:/Staram się nie dopuścić do rozwinięcia dziadostwa,ale czy sie uda-zobaczymy;)

Ewelcia zrobiłam cebularze z Twego przepisu pyyyyycha, na pewno zagoszczą na stałe :tak: a powiedz mi w przepisie jest 1 jajko, i potem pisze by to jajko dodać do ciasta, po czym jeszcze raz pojawia się opcja że jajkiem trzeba posmarować placki przed nałożeniem cebuli... to o co w tym chodzi? potrzebuje w sumie 2 jajka czy jak?
Zdrówka życze, oby Cię nie dopadło!

Lubiczanka, cebularze, same czyste, zapiekanki będą w przyszłym tyg. A Ty co robiłaś?
Uśmiałam się z Dawidka Twego :-D:-D
Suwaczek boski!!! nie widziałam jeszcze takiego :rofl:

Biola, podobno lepsze jest woda z dodatkiem mąki ziemniaczanej. Choć przyznam że ja się nigdy w takie cosik nie bawiłam.. zawsze kąpałam dzieciaki małe w Oilatum i było git ;-)
Jakie sałatki robisz? bo mi się już moje znudziły i chętnie zeżarłabym coś nowego...

Ania, a dziękuje, dobrze. Alicja spała całą nockę, obudziła sie nad ranem, cycusia dostała (nawet 2 głodomór jeden:cool2:) i jeszcze w kime poszła. Zobaczymy jak dziś będzie, bo wczoraj to była tak wymęczona że nietomna szła spać:confused2:

Ania, Gliwa, udanej zumby :tak:

Aluśka mnie do szału doprowadza! W dzień śpi jak zając, zdążę naczynia pozmywać, capuccinko se walnąć, nie zdążę nawet dziuba zamoczyć i pinda już wstaje :wściekła/y: dobrze że choć w nocy nie mam z nią problemów:cool2:

Aaniu- a dziękuję:))))Ciągle nic na GG nie otrzymałam...Sprawdzałas w archiwum?
Barmanko-ano taki gościnny ten mój najstarszy-to samo jak mówimy,ze ktoś z dziećmi przyjedzie-już by się zabarykadował;)))U mnie zwyciężyły zapiekanki-takie chrupiące z ciągnącym się serkiem-pyszotka:))) Ciesz sie,że Alusia choć na tyle Ci pozwala...Chociaz nie -rzeczywiście jak na te kilka miechów powinna Ci dac więcej luzu i wiecej spać:dry:;-):-DCzy Marcelek dziś dłużej posiedział w przedszkolu?

najprzyjemniejszy moment dnia - dzieciory w łóżkach jejejejej:-):-)

Lubiczanka, bo kurcze wiesz my zawsze gdzieś się włóczymy i tak po prawdzie to ona nie ma jak na spokojnie komara przyciąć :confused2: dziwne bo nawet na spacerze na dworze spać dużo nie chce, co zazwyczaj dzieci potrafię przespać całe spacer... ja nie wiem po kim ona taka aktywna :sorry2: może to przez to że w ciąży cole na potęgę żłopałam :szok: żarcik:-D znaczy cole piłam ale nie wierzę że ona coś po tym ma , w sensie kuku na muniu :-D
Co do Dawidka, to myślę że chłopak Ci mężnieje i już bardziej potrzebuje tej prywatności ;-) i może stąd to jego zachowanie...

No i przeziebienie mnie bierze:(no musi tak byc ze cala rodzina bo przeciez u nas nie moze.byc inaczej:(r tez chory
Barmanko a robilam jarzynowa i taka z cebulka konserwowa papryka kurczakiem i ryzem pychotka:)a i z fasolka czerwona:)a tak wogule tez lubie te chwile wieczorkirm jak juz dzieciaki po kapieli i kolacji:)tylko do lozek i spac

Barmanko-u mnie Mika też na spacerach spała jak zamordziona,ale od kąd zmieniliśmy wózio ni ma mowy o cięciu komarka-wszystko ją interesuje-i to tak,że z wózia najchętniej by wyskoczyła;)))Co do Dawidka-oj tak-mężnieje...ale on tak zawsze-jego pokój jego królestwem;)
Biola-zdróweńka!!!Oby na przeziebieniu sie skończyło:tak:
My też wszyscy pokąpani,J pojechał krewki spuścić trochę...czekam na jego powrót-położy Dzieci i wolny wieczór-czyli jak wszyscy to to,co tygryski lubią najbardziej;)

reklama
witajcie

Barmanka - kolek jako takich już nie ma, ale nadal przyjaźnimy sie z Espumisanem.
Tyle, że jemy juz kleik i jabłuszko z marchewką.

Lubiczanka - dzięki, miło wiedzieć, że ktoś wierzy, ale czy ja mam jakieś inne wyjście??? muszę dać radę.

Do góry