reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja czuje sie calkiem dobrze, dziekuje :) Niestety tylko doczukaja mi albo migreny, albo troche lzejsze bole glowy.... wczoraj myslalam, ze glowa mi peknie, ale na szczescie dzisiaj rano obudzilam sie z lekka glowa :)

No i mdlosci tez juz powolutku mijaja.

Dzis w pracy troche luzniej mialam, zepsul sie system i telefon wiec byla kompletna cisza ;) Za to teraz juz wszystko dziala :/

reklama
Lubiczanko, no nie daje rady....... bylam kilka razy u pozal sie boze neurologa...... co wizyta inne leki,ktore nie dzialaja... najlepiej dziala ketonal..... ale wiadomo, w ciazy nie wezme..... a co robie? No nic nie robie, prysznic, pizamka i koldra..... ostatnio szef zawiozl mnie do domu jak mu z migrena przyszlam do pracy.... i cos czuje ze teraz tez mnie bierze..... juz mam swiatlowstret i lekki bol glowy..... wzielam paracetamol... za duzo nie pomoze, ale jeszcze te 2 godzinki w pracy wytrzymam.

Wlasnie, zamieszkalam niedawno na nowym osiedlu i sie zastawiam, czy dzieci beda mi pukac do drzwi po cukierki - czy wy jestescie zawsze gotowe na takie wizyty? :) Wczoesniej nie mialam takich sytuacji i nie mam pojecia jak mam sie przygotowac ;)

AsieńkoM-świetny pomysł!!!
Wichurko-współczuje-oj znam ja ten ból:zawstydzona/y:od tamtego razu nie ruszam sie z domku bez przeciwbólowych:no:Co do hallowen-my zawsze chodzimy z dziećmi,ale robimy to w miarę szybko-od ok 16tej zeby wieczorkiem być już w domku i czekac na inne dzieci-bardzo fajna zabawa:)))Jakoś specjalnie nie musisz sie przygotowywac-kup kilka paczek takich zelek wielopaków(takie malutkie paczuszki w srodku)-teraz są w promocji wszedzie...jak Ci wpadną małe potworki to wrzucasz do worka i juz:)))Nie zapomnij sie przestraszyc kazdej potwory;-)

No to trzeba pokupowac slodycze, chyba zawsze sa jakies takie tansze paczki w Aldiku czy Lidlu. Pytalam landlorda, jak to tu wyglada, ale tak srednio chcial sie wypowiadac :D Jakby nie wiedzial ;) Za to kolezanka powidziala, ze bedize jedno wielkie ognisko :D Nie ma to jak finglas ;)

Ja tabletki przeciwobolowe mam wszedzie, w torebce, w szufladzie w pracy, w domu to w kazdym pokoju ;) Probowalam tez innych metod, niekonwencjonalnych, ale nic mi nie pomoglo..... powinnam zrobic sobie rtg glowy, ale... zawsze bylo cos...

Wichurko nie zazdroszcze tych migren. Okropny ból. Próbowałaś imbir. Mi będąc w ciąży ósemka wychodziła i pół szczęki paraliżowała z bólu. Najgorsze to to, że nie można brac mocnych środków przeciwbólowych.

Lubiczanko dzięki.
Zastanawiam się jedynie czy tą imprezke zrobić 31 w Halloween czy 29 bo jest BH. Jak myślicie kobitki.????

Imbir? Nie.... a jak to stosowac?

Ja bym zrobila w BH :) Wiecej czasu bedzie i moze sie wczesniej zaczac taka impreza i wczesniej skonczyc :) A 31 to taki normlany dzien pracujacy, wiec moze nie wszyscy beda mogli przyjsc na czas?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry