reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Asienko nie doluj sie,poprawy nastroju zycze
Wiesienka wypoczynku zycze :-)
Lubiczanko a no zimno sie robi dzis w nocy ma byc u nas tylko 2 stopnie wiec juz czuc zime powietrze takie mrozne buuuu
Wczoraj robilam ciacho a dzis mi zostalo tylko wspomienie po ciescie i pusta blaszka :tak:

Milej niedzieli zycze

Melduję się, że żyję, ale ledwo co. Chyba ząbki w natarciu u Kubusia.
Dwie nocki temu pobudki były co godzinę ze strasznym płaczem, poprzednia nocka juz tylko 3 pobudki i też z płaczem. Tak jakby takimi atakami ból go łapie i wtedy wpycha paluszki do buźki i tak jakby sobie tam masował, bidulek mój kochany.
Wczoraj cały dzień był na rączkach i albo ataki płaczu i wrzasku, albo spał na rękach.
Dziś już było lepiej, do tego dostał alergię na coś z jedzenia. Skończyły mi sie polskie słoiczki i podałam tutejsze z HEINZ-a, obstawiam, ze albo brokuły albo kalafior, ewentualnie jakaś przyprawa - zioła, ale nie wiem jakie, bo tego nie napisali na słoiczku. Przez 3 dni było OK, po czwartym słoiczku małego wysypało. I tak się nałożyło na siebie - ząbki i uczulenie, dlatego maluszek się męczy, a mój kręgosłup wczoraj już o sobie przypominał. W końcu jest co nosić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry