reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM-nie smutaj się-głowa do góry-stawiamy czoła przeciwnością!!!!!!!!!!!!!
Wichurko-spróbuj koniecznie z tym imbirem...łoj ja z ta migreną-słowo daję tak mnie głowa bolała,ze gdybym miała cyjanek pod ręka bez wahania bym spozyła-serio:zawstydzona/y:Podoba mi się twoje nastawienie do domku...w zyciu trzeba wielu rzeczy spróbowac-stąd mowa o zyciowym doświadczeniu;)

reklama
O masz ci los, dopiero teraz doczytalam AsienkoM ze depresyjnie u Ciebie... smialo mow co ci jest, a my ci tu pomozemy i humorek poprawimy :)

Lubiczanko o cyjanku jeszcze nie myslalam ;) ale myslalam, czy nie ma chetnych na zamiane glowy ;)
Ogolnie osiedle ladne, zielona trawka, elegancki plac zabaw, duze pole do grania w pilke z dziecmi, i miejsce do jazdy na rolkach, czy rowerze... Tylko wlasnie, widac tez koniki :D I cyganow bez siodla na nich :D

O wlasnie, a propo zwierzat, jakis cyrk sie rozbil na parkingu Charlestown Shopping Centre ;) Jak bede wiedziala kiedy sa 'wystepy' i po ile to moge dac Wam znac :) Moze ktoras z Was bedzie chciala sie wybrac z rodzinka :)

Wichurka dzięki wielkie dobra kobieto, ale dzisiaj nie mam nastroju na pisanie o problemiku bo jak tylko o nim pomyśle to jest gorzej. Na dodatek chyba portfel z karta zgubiłam w sobote na urodzinach.:wściekła/y: Musze do banku iść lub zadzwonic, żeby mi ja zablokowali i nowa przysłali. Tyle dobrego, że nie miałam tam innych rzeczy takich jak karte z MC, karty z EHIC i dowód osobisty.:sorry2:

Rozumiem AsienkoM... hmm... moze moja opowiesc o mezu poprawi Wam nastroje: otoz mój maż to regularnie gubi karty i portfel, a to w sklepie zostawia, a to w kieszeni bluzy ktora jest w koszu do prania... Juz raz lecialam z mala karteluszka migiem do bankomatu, zeby aktywowac szybciej nowa karte (stara automatycznie bedzie zablokowana) :D Teraz jak do mnie dzwoni i mowi 'Zgubilem karte' to się nawet nie denerwuje :D I jeszcze musze mu towarzyszyc przy rozmowie o zablokowanie karty, bo moj slubny ma wade wymowy, tak seksownie rrrrr mowi ;) A pech chcial, ze i jego imie i nazwisko maja literke R :D

Kurde Lubiczanko...... i szukanie chaty na nowo? Ja jeszcze nigdy tak nie mialam, zeby nagle ktos zrezygnowal z mieszkanie, ktore chce wynajac.....

A co do cyrku:
wystepy zaczynaja sie dzisiaj, koncza w niedziele 14. Wstep: 7,99€, wyglada na to, ze jest to jakis godzinny pokaz 5 slonikow (dwa widzialam za ogrodzeniem jak sobie jadly kolacje, wielkie!). Niestety nie zdazylam zapisac numeru, ani godzin wystepow, ale jutro rano w drodze do pracy bede mijac plakat, to zrobie fotke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry