Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lubiczanko trzymama kciuki za chatke.
Kasiuleczko aresztowali Ci męża OMG
Wrócilismy z Igoriem z dworku,teraz mały zasypia w łóżeczku.Kupiłam dzis nocnik,trzeba zacząć uczyc młodego.Zobaczymy jak pojdzie :-).Zmykam kawke spic,i obiad przyszykowac.
Kasiuleczko, no ladnie Moj maz jeszcze nie byl aresztoawny, za to ja posiedzialam pare godzin na komisariacie - placilam falszywa kasa ale to w Polsce jeszcze bylo...
A w cyrku to chyba tylko raz bylam Jako dziecko
Lubiczanko, ja wierze, ze cos sie dzieje z jakiegos powodu Moze wcale by wam sie dobrze nie mieszkalo w tamtej chatce!
Dzionek minął oki.tylko szkoda ze pogoda sie popsuła.Ale co zrobic w końcu jesień idzie.Mężulek pojechał do sklepiku kupic whisky,wiec sobie drineczka wypijemy. Aniaa to fajnie ze zakupki udane.
Miłego wieczorku.
Dzien dobry wszystkim:-)
Dziewczyny czy macie kogoś kto wszyje mi suwak do długiej kurtki zimowej,moja kumpela wyprowadzila sie daleko a tu zima za pasem,będę wdzięczna za namiary
Miłego dnia