reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka nie smutaj się.
Barmanka Zuzi to narobiłam czapeczek, ma 2 na jesien: sowe i taka pastelową, oraz 2 grube: misia i myszke mini. a w planach mam te poduchy co na fb wstawiałam, mam juz włóczki ale brak czasu.
Gliwa u nas na osiedlu mało dzieciaków chodzi, wszystkie ida bardziej w głąb innych osiedli.
Asienka_r przecież możesz przyjechać sama z Anią. P Was później odwiezie.

Ostatnia edycja:
reklama
Asienka, ja dla Alicji mam po 1 czapce na jesień i zimę, więcej nie robię bo nie wiem jak będzie jej główka rosła. Poduszek Twych nie mogę się doczekać :)

Lubiczanka dzięki za przepis :) problemem będzie tylko "Zostawić na 3 godz pod ręcznikiem w ciepłym miejscu" :( dziś jak robiłam bułki drożdżowe to włączyłam piekarnik i uchyliłam drzwiczki i tak mi rosło ciasto...

Lubiczanko nie smutaj sie.
Po południe mineło miło,M nawet był szybko z pracy.Obejrzelismy meczyk a pozniej wyszlismy na spacerek wspólny i do sklepiku.
Widze temat czapki,Igorkowi by sie przydała jeszcze z jedna czapeczka grubsza.Sama bym zrobiła,ale nie umie.:no:Zmykam.Miłego wieczorku.

Dzien dobry Gaduly ;)

Kurcze, jednak jak dzieci sa w domu to duuuuuzo sie dzieje ;)

Ja podekscytownaa jestem, juz jutro wizyta w szpitalu :) Postanowilismy tez, ze jutro bedziemy obdzwaniac reszte rodziny i informowac o ciazy :)

reklama
Witam
Wichurko-a no się dzieje:laugh2:
Aaniu-no i co można z tym fantem zrobić?Łapie dół i już:sorry:Oby Tobie odpuścił jak najszybciej-głowa do góry:tak:
Asieńki dwie-miło spędzonego czasu we wspólnym towarzystwie
Gliwa-nie mogę się napatrzeć na Twoje fotki...tzn na fotki Igorka:tak:
Mnie zmoczyło,ledwo czuję coś teraz w dłoniach,ale dzielnie piszę;)))Miłego dnia Wam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry